Lyxiga sommarhus i Västjylland

Här hittar du ett stort urval av lyxiga semesterhus i Västjylland. Våra stugor har spa, pool och aktivitetsrum samt gott om sovplatser så att hela familjen kan följa med.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 96 semesterbostäder som matchar din sökning.

Stora sommarstugor i Vestjylland

Uthyrning av stora sommarstugor med pool vid västkuste

Det finns oändligt många sköna semesterställen i Vestjylland och längst den Jyska västkusten. Vi erbjuder sommarstuguthyrning vid många ställen längst den Jyska västkusten.

Vestjylland

Vestjylland

Områden och sommarstugor för varje smak

Vare sig du är intresserad av livliga områden med semesterstämning och massor av människor eller av lugna omgivningar med fågelkvitter samt ljudet av böljande vågor så kan du hitta en trevlig sommarstuga i Vestjylland. Här finns massor av sevärdheter och attraktioner för hela familjen med avslappnande naturområden där du och familjen kan slappna av.

Njut exempelvis av de långa, vita sandstränderna längs med västkusten och andas in den friska havsluften. Den Jyska, västkustska naturen har allt, vid stranden finner man sanddyner, plantager, hedar, ekar och ängar. Njut av lugnet i t.ex. Blåbjerg Klintplantage eller vid det vackra landskapet vid Skjern Enge.

Du och din familj eller dina vänner kan uppleva semester-stämningen vid västkustens charmiga städer där du kan köpa allt från glass-strutar till en ny sommaroutfit.

Om du vill att det ska vara livligare finn det också en massa attraktioner i Vestjylland. Ta till exempel med familjen på safari i Givskud Zoo, Blåvand Zoo eller Jyllands Park Zoo. Eller använd kanske istället energin i någon av de många lekplatserna och parkerna i området.

Om ni istället vill njuta av vågor, så finns det möjligheter att göra så av Nordsjöns böljande vågor. Den danska kusten vid Nordsjön är känd för sina häftiga vågor och det är därför ett område som är framstående när det gäller utövandet av olika slags vattensporter.

Nordsjön har vidare ett rikt djurliv och man kan t.ex. ta på sälsafari i JyllandsAkvariet.