Trevlig stuga för semestern i Dueodde

Behöver du ett lyxigt semesterhus i Dueodde som rymmer hela familjen? Då är VillaVilla det rätta stället att leta på.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 6 semesterbostäder som matchar din sökning.

Trevliga fritidshus för semestern i Dueodde

Uthyrning av stora fritidshus i Snogebæk och Dueodde

Bornholm har något magiskt över sig och vi erbjuder semesterbostäder i Dueodde, som är en läcker och attraktiv semesterort. Nedan kan du läsa mer om vad du kan uppleva när du är på semester på Bornholm.

Dueodde är Bornholms sydligaste del och kännetecknas särskilt av de kilometerlånga sandstränderna. Våra fritidshus ligger inom kort gångavstånd från en av Europas bästa stränder, Dueodde Strand. Sanden där är så fin och vit att den har använts i timglas. Vattnet är klart och stranden är mycket barnvänlig. 

Området med fritidshus gränsar till Snogebæk, ett trevligt litet fiskeläge med restauranger och specialbutiker. Snogebæk ligger mellan Dueodde strand och den lika kända Balka Strand. Härifrån är det inte långt till hamnstaden Nexø, Bornholms näst största stad. Här kan du shoppa, besöka stadens rökeri och stadens konsthantverkare. Området är en perfekt utgångspunkt för utflykter över hela Bornholm.

Dueodde

Fyren i Dueodde

Sevärdheter på Bornholm

Bornholm är känt för sina gamla rundkyrkor och de är helt klart värda ett besök. Här finns fyra rundkyrkor och alla fyra kan nås genom en kort bilresa.

Du kan också åka på utflykter till Helligdomsklipperne, oländiga och vackra klippväggar och grottor. Den mest kända grottan är Sorte Gryde som du har möjlighet att utforska, om du törs.