Välj ett lyxhus vid Trams am See

En dold pärla i Nordtyskland

Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 11 semesterbostäder som matchar din sökning.

Varva ner i den vackra, nordtyska naturen

Den nordtyska sjön Trams am See ligger bara en kort biltur från hansestaden Wismar, mitt bland härlig natur. Det vackra området har en fridfull sjöutsikt och omkringliggande landskap som bjuder in till både avkoppling och äventyr. Förutom att njuta av Trams am See i ett av våra rymliga lyxhus kan du utforska Wismars teknikmuseum samt kulturella pärlor som konstmuseet, Staatliches Museum Schwerin och teatern Mecklenburgisches Staatstheater, som ligger nära sjön. Om du är nyfiken på fler av våra sommarhus i Tyskland kan du se vårt stora utbud här.

Aktivitetsrum i en villaVillahus i Trams am See
Mysigt i semesterhuset från VillaVilla

Familjevänliga aktiviteter och badmöjligheter vid Trams am See

Det trevliga picknickområdet vid Trams am See gör detta till det perfekta stället för familjesammankomster och avkopplande utflykter. Här kan ni ta lugna vandringsturer längs med sjön eller ge er ut på cykeläventyr i närområdet. Man kan bada och prova andra vattenaktiviteter i Trams am See – särskilt under årets varmare månader. Du behöver dock hålla dig informerad om lokala förhållanden och vattensäkerhet innan du hoppar i vattnet.

Roliga äventyr för barn och vuxna

För de barnfamiljer som söker en extra adrenalinkick utanför VillaVilla-huset finns det ett stort utbud av roliga aktiviteter. Om ni vill ha en ännu större vattenrutschkana än den som finns i lyxhuset kan ni besöka Wonnemar Wismar: ett roligt vattenland med aktiviteter för både barn och vuxna. Eller åk på en oförglömlig tur till Wismar som, förutom många spännande sevärdheter, har gamla, pittoreska gator med korsvirkeshus där ni kan njuta av en glass eller äta lunch tillsammans. Trams am See är den perfekta utgångspunkten för att utforska regionens sevärdheter och skapa oförglömliga minnen för hela familjen.

VillaVilla semesterhus
Pool i en VillaVilla hus i Trams am See

Lyxhus vid Trams am See

Trams am See är den perfekta platsen för en aktiv semester. Men du kan även varva ner i det rymliga sommarhuset, i närområdet vid sjön eller i den närbelägna hansestaden Wismar. Vi på VillaVilla har ett brett utbud av aktivitetsrika sommarhus nära Trams am See, så att ni kan hitta den perfekta platsen för ert nästa familjeäventyr i Nordtyskland. Våra rymliga sommarhus är utrustade med pool och aktivitetsrum och har de perfekta ramarna för en oförglömlig semester. Se vårt stora utbud av lyxhus vid Trams am See här på webbplatsen och hitta ditt perfekta sommarhus för din nästa semester med familjen eller vännerna. Om du funderar på att hyra ett lyxhus för en familjefest (vid Trams am See, eller någon annanstans) finns det inspiration här även för det.