Hyr en familjevänlig stuga för din semester i Mommark

Boka din nästa stuga i Mommark här. Vi har de perfekta semesterstugorna med spa och pool.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 19 semesterbostäder som matchar din sökning.

Uthyrning av poolhus i Mommark

Hyr ett poolhus för din semester i Mommark

I idylliska Mommark kan ni fira semester i kustnära omgivningar. Centrum för den lilla orten på södra Als är Mommarks hamn, där 50–60 fritidsseglare lägger till. På en promenad längs stranden eller runt i området kan ni se många vackra och gamla båtar. Den första helgen i augusti anordnas en hamnfest, vilket innebär fyra dagar av festligheter, färger och massor av aktiviteter i hamnen.

Stranden vid Mommark är en av de bästa på södra Als. Den breda stranden passar bra för att leka och sola. Om ni vill bada så är även havsbotten av sand. Om ni reser med barn bör ni vara uppmärksamma på att vattnet snabbt blir djupt och ni bör därför hålla era barn under uppsikt. Stranden har tilldelats Blå Flagg, vilket innebär att fyrbenta vänner inte tillåts inom 200 meter av flaggan åt båda håll. Det är inte heller tillåtet att använda vattenskoter eller jetski i detta område.

Mommark passar även utmärkt för sportfiskare. Söderut är det tillåtet att fiska och vattnet blir snabbt djupt. Har ni tur kan ni fånga öring, näbbgädda och multe till middagen.

Mommark

Mommark i Sydjylland

Aktiviteter och sevärdheter i Mommark

En rolig och annorlunda aktivitet som ni kan tillbringa eftermiddagen med är en segway-tur på Kegnæs, vilket är halvön söder om Als. Guiden visar er runt och introducerar er för djurlivet och den vackra naturen som ön har att bjuda på. Turen går på små vägar, grusvägar och, om vädret tillåter, även längs stranden.

Norr om Mommark ligger Universe Science Park. Har du en liten uppfinnare inom dig så får du inte missa Universe. Här introduceras ni genom lek och upplevelser för naturvetenskap, teknik och entreprenörskap. Kom också ihåg att ni får 20 % rabatt på inträdet om ni hyr ett lyxhus genom oss. Rabatten får du genom att köpa biljetterna online och använda rabattkoden ”LH-” följt av bokningsnumret, t.ex. LH-98765.

Det tar endast 20 minuter att ta sig med bil från Mommark till Sønderborg. Sønderborg har många historiska minnesmärken och bjuder dessutom på en vacker hamn och många andra intressanta sevärdheter. Ni kan bland annat besöka Sønderborg Slot, där ni både kan lära er om den lokala historien och gå på en konsert.