Vackra stugor i Hvide Sande

Hvide sande är ett välkänt semestermål för många. Boka ett av våra underbara lyxiga semesterhus i Hvide sande här på VillaVilla.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 2 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Hyra stugor Hvide Sande

I området kring Hvide Sande märks Västerhavet under alla årstider. På sommaren bjuder havet in till en tur på stranden och solning. På vintern bjuder det in till långa promenader med den friska vinden mot ansiktet. 

Det finns goda möjligheter till fiske från hamn, brygga eller båt i Hvide Sande, så njut av stämningen vid havet och skäm bort familjen med nyfångad fisk till lunch. Om fångsten skulle utebli så säljs fisketrålarnas fångst av räkor och fisk i hamnen.

Hvide Sande

Hvide Sande

Attraktioner och sevärdheter när Hvide Sande

Området kring Hvide Sande är tack vare den friska västanvinden en favoritplats bland surfare och andra vattensportentusiaster. På Aqua Sports Zone Kabelpark har du möjlighet att prova wakeboard och/eller vattenskidor. 

Naturen omkring Hvide Sande är mycket varierad, och det finns goda möjligheter att komma ut i naturen både på hästrygg, cykel eller till fots.

Under sommarhalvåret finns det också möjlighet att få följa med på en seglats med bramsegelskonaren Maja. Maja byggdes på ett skeppsvarv i Nederländerna under första världskriget, men finns nu Danmark. Skeppet används nu bara för att ta med turister ut på seglatser.

Gör också ett stopp vid Abelines Gaard strax söder om Hvide Sande. Det är en skyddad ”strandfogdegård” som är inredd som hembygdsmuseum över Holmsland Klit.