Stora fritidshus i Nr. Lyngby nära Løkken

Hitta ditt framtida fritidshus i Nr. Lyngby nära Løkken här. Flera av våra vackra stugor har aktivitetsrum, pooler och spa.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 12 semesterbostäder som matchar din sökning.

Stugor i Nr. Lyngby nära Løkken

Charmiga Nr. Lyngby är ett gammalt fiskeläge som ligger i ett naturskönt område med sanddyner, skogar, hedar och långa vita sandstränder vid Nordsjön.

Nr. Lyngby ligger mellan de två semesterorterna Løkken och Lønstrup, där du hittar olika gallerier, konstaffärer, kaféer, restauranger, nattliv och charmiga gamla fiskestugor och idylliska omgivningar.

Den nio kilometer långa sandstranden är omgiven av branta sanddyner och på sluttningen ner mot stranden kan du njuta av vackra solnedgångar från första parkett.

Stranden är lång och bred och har mjuk och fin sand. Tack vare västanvinden är området nära Nr. Lyngby idealiskt för surfing, vindsurfing och skärmflygning.

Nr. Lyngby ved Løkken

Attraktioner och sevärdheter när Nr. Lyngby

Hela Nordjylland är fullt av fantastisk natur, men framför allt området kring Nr. Lyngby erbjuder otroliga naturpärlor. En tur till Rubjerg Knude Fyr, där det är naturen som bestämmer, är nästan ett måste. För att få ut det mesta av den fantastiska naturen runt Rubjerg Knude rekommenderas en promenad från Mårup Kirke till Rubjerg Knude Fyr. 

För de mer leksugna rekommenderas Family Farm Fun Park i Vittrup med djur, nöjen och bra picknickmöjligheter.