Sommarstugor på Houstrup Strand

Hyr din nästa semesterbostad i Houstrup Strand här på VillaVilla. Du får de bästa stugorna, som naturligtvis har en pool.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 26 semesterbostäder som matchar din sökning.

Houstrup Strand är en pärla vid den populära och brusande Nordsjön

Området ligger mellan Henne Strand och Nymindegab och därmed nära Vestjyllands många spännande sevärdheter. Vestjylland är ett populärt semestermål både sommar och vinter, och det är inte utan anledning!

Åk till exempel på utflykt till Legoland, Lysstøberiet vid Bork Havn, lek- och nöjesparken WOW-Park i Skjern eller testa en tur på Skinnecyklerne mellan Nr. Nebel och Nymindegab.

Området omkring Houstrup Strand har en härlig och bred badstrand med höga klippor och god möjlighet för att få lä. Trots den brusande och friska Nordsjön har stranden vid Houstrup tilldelats blå flagg. Stranden har dessutom goda parkeringsförhållanden och toaletter.

Naturen omkring Houstrup Strand präglas av vacker natur och sanddyner. Med sina många fina vandrings- och cykelleder inbjuder området till utomhusaktiviteter och upplevelser i naturen, bland annat i den fredade sandplantagen eller Danmarks högsta sanddyn, Blåbjerg Klit. Från toppen av Blåbjerg Klit har du en imponerande utsikt över landskapet, som är värd vandringen upp. Det ska vara möjligt att se upp till 40 kyrktorn om det är klart väder, ni kan själva räkna och se om ni kan hitta dem alla. Det är också möjligt att köra upp till toppen, så att hela familjen kan följa med.

I området finns dessutom många fiskeplatser och put- och take-sjöar, golfbanor, mountainbikeleder och vattensportaktiviteter, så alla har mängder av möjligheter att utöva sin hobby eller testa något nytt. Också för familjens fyrbenta vänner finns det aktiviteter. Ni kan t.ex. ta en tur i Hundskoven vid Blåbjerg Klitplantage (ingång från Sønder Klitvej).

Om ni semestrar i Houstrup under sommarmånaderna kan ni ta en tur till Cirkus Zalmov på Houstrup Strandvejen. Där anordnas föreställningar varje dag i juli och augusti, utom på lördagar då djuren vilar. 

Houstrup Strand