Stora fritidshus med pool i Søndervig

Hyr ett av våra stora fritidshus med pool i Søndervig här. Stugorna skapar en perfekt semesteratmosfär där alla kan vara med.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 15 semesterbostäder som matchar din sökning.

Hyra stugor Søndervig

Den vackra badorten Søndervig brukar kallas för ”porten till Vesterhavet” och är full av aktiviteter både sommar som vinter. 

Staden är belägen med direkt tillgång till stranden via strandpromenaden, där havet och stranden förtjusar alla besökare med sin skönhet, vare sig det är en varm sommardag eller en blåsig höstdag. Det finns gott om shoppingmöjligheter i den lilla kuststaden, en uppsjö av små butiker, gallerier, hantverk, butiker kläder och souvenirer. Dessutom kan man stilla sin hunger vare sig man är för restaurangbesök, cafémat eller en stor glasstrut.

Søndervig

Stranden i Søndervig
Pige til festivalen

Attraktioner och sevärdheter när Søndervig

Bara 9 km från Søndervig ligger den gamla vackra staden Ringkøbing med sina röda tegeltak och fina kyrka mitt på torget. I de stenlagda gatorna och gågatan hittar du ett brett utbud av specialbutiker och mysiga kaféer.

Om du besöker Søndervig måste du också ta dig till den vackra Ringkøbing Fjord. Här ligger Bagges Dæmning, som gör det möjligt för dig att gå eller cykla ”mitt ute i fjorden”.

Ca 18 km från Søndervig hitta ”Fisk- och Familj Park West” – och här finns tillräckligt för en hel dag av upplevelser och aktiviteter för hela familjen, med trevligt zoo, nytt äventyrsbad och fiske i vacker omgivning.

Søndervig ligger vid Nordsjön och Ringkøbing Fjord. Framför allt i Ringkøbing Fjord finns det goda möjligheter att utföra olika typer av vattensporter.