Stora fritidshus i Fjellerup

Ska familjen åka till Fjellerup? Hitta den perfekta stugan i vårt urval. Här finns stugor med pool, spa och aktivitetsrum.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 9 semesterbostäder som matchar din sökning.

Lyxstugor Fjellerup

Med sin centrala plats på Djursland är Fjellerup den perfekta utgångspunkten för en semester full av spännande upplevelser. Fjellerups barnvänliga strand är bland de allra bästa stränderna på Djursland och under sommarhalvåret lockar solbad på stranden och glass från Vaffelbageriet.

Området omkring Fjellerup har uppmarkerade stigar i skogen och längs havet och är lämpligt året runt för att vandra och cykla. Nationalparken Mols Bjerge lockar också med fina utsiktsplatser och en annorlunda natur.

Ett alternativt sätt att uppleva naturen på Djursland är att ta en tur med dressinen. Det finns något för alla smaker bland Djurslands många spännande attraktioner: Ree Park, Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Skandinavisk dyrepark, Fregatten Jylland och Randers Regnskov ligger alla på köravstånd.

Om det är shopping som står på programmet så är Randers gågator och köpcentrum en uppenbar destination men också de mysiga städerna Grenå och Ebeltoft är verkligen värda ett besök.

I hamnen i grannstaden Bønnerup kan man köpa färsk fisk och det är ett populärt utflyktsmål på grund av dess lekplats och bassäng för krabbfiske.

Fjellerup, Djursland