Fantastiska sommarstugor på Henne Strand

Gör en resa till Henne Strand och bo i våra fantastiska semesterhus på Henne Strand. Det finns plats för hela familjen och det finns något för alla åldrar.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 5 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Hyra stuga Henne Strand

Välkommen till Henne strand som med alla sina möjligheter till aktiviteter för alla åldrar och sin sköna natur utgör själva sinnebilden för en semester vid Västerhavet.

Henne Strand är omgivet av fantastisk natur. Det är bara en kort bilresa till Blåvand Plantage, där du kan ”bestiga” det 64 meter höga berget och njuta av den fantastiska utsikten. Danmarks åttonde största sjö, Filsø, ligger också i närheten. Här kan du uppleva det rika djurlivet eller bara ta en promenad i den vackra omgivningen.

Centraltorgets caféer och butiker bjuder in till härlig semestershopping och ren avslappning med en kopp kaffe eller en glass.

Henne Strand

Henne Strand

Attraktioner och sevärdheter när Henne Strand

Förutom det brusande havet och den fantastiska sandstranden, bjuder området också på sevärdheter som Minibyen i Varde, Tambours Have, Varde museums utställningar och så naturligtvis Legoland, som bara ligger en timmes körning bort.

Om man letar efter aktiviteter så kan man tävla i både minigolf och fotbollsgolf eller vanlig golf på den fina banan i Henne – eller så vore kanske en ridtur på stranden den perfekta avslutningen på en fin semesterdag? Naturen omkring Henne strand ger möjlighet till promenader och cykelturer i vackra landskap med högt till himlen.

Ta dig 1 000 år tillbaka i tiden och upplev atmosfären i Bork Vikingehavn. Här får du en inblick i vikingatiden när du ser vikingaskeppen i hamnen eller utforskar vikingagården. Det finns också en biograf och en utställning som berättar om hur det var på Vestjylland under vikingatiden.