Hyr ett fritidshus i Ålbæk på Nordjyllands östkust

Semesterhusuthyrning av stora semesterhus i Ålbæk på Nordjyllands östkust – hitta ditt drömsemesterhus här.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 13 semesterbostäder som matchar din sökning.

Trevliga hus i Ålbæk nära Skagen

Ljusets land, som Jyllands spets med rätta kallas, är med den fina naturen och de långa och barnvänliga badstränderna ett uppskattat resmål året runt.

Ålbæk är ett gammalt fiskeläge och har idag en charmig hamn med både varv, fiskeri och yachter. Hamnen är full av nostalgi och charm och är definitivt värd ett besök. Området omkring Ålbæk bjuder på massor av fin natur och spännande utflyktsmål som Råbjerg Mile, Grenen och naturligtvis Skagens många museer, butiker och gallerier.  

Ålbæk

Attraktioner när Ålbæk

Råbjerg Mile är Danmarks största sanddyn och ligger bara en kort bilresa från Ålbæk. Sanddynen är cirka 1 000 meter lång och 1 000 meter bred och rör sig cirka 15 meter om året. När du når toppen kan du njuta av den fantastiska utsikten.

Örnreservatet nära Bindslev är en oförglömlig upplevelse både för vuxna och barn. Se de majestätiska örnarna och få en inblick i deras fascinerande värld.

För aktiva turister är området fyllt av möjligheter som kanot-, cykel-, eller ridturer och golfspelare har 9 golfbanor att välja mellan.  

Barn och vuxna med barnasinnet i behåll kan glädja sig åt ett besök i leklandet Funhouse i Fredrikshamn eller FarmFun i Ålbæk som bjuder både på djurpark och på lekland.