Hyra för semester i Ebeltoft

Ska du åka på semester i vackra Ebeltoft? Boka ett av våra fritidshus i Ebeltoft här. I våra stugor kan du vara säker på att det finns tillräckligt med utrymme för hela familjen.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 8 semesterbostäder som matchar din sökning.

Stora fritidshus med pool i Ebeltoft

Ebeltoft – Djurslands äldsta köpstad är känd för sina idylliska smala kullerstensgator med goda möjligheter till shopping och kafé-/restaurangbesök. Ebeltoft är en upplevelsestad med många attraktioner, till exempel ”Fregatten Jylland” och Ebeltoft Museum.

Djursland har ett unikt och vackert landskap med vackra gula rapsfält och kullar, vilka erbjuder utsikt så långt ögat kan nå. Besök Mols Bjerge och upplev den vackra naturen med öppna heder, skogar, vandringsleder och ett rikt djurliv. Från utsiktsplatserna Agri Bavnehøj (137 meter) och Trehøje (127 meter) har du en underbar utsikt över Mols, Kalø Vig, Ebeltoft Vig och Kattegatt.

Ebeltoft

Aktiviteter och sevärdheter nära Ebeltoft

Ta en promenad förbi Kattegatcentret i Grenå som bjuder på massor av spänning. Här har du möjlighet att komma mycket nära fiskarna och de 2,5 meter långa sandtigerhajarna. Om du älskar att simma i djupt vatten har du möjlighet att hoppa i den stora bassängen och prova att dyka med hajar.   

Från Ebeltoft är det dessutom bara 32 km till Djurs Sommerland. Sommarlandet är Danmarks fjärde största nöjespark och det finns något för hela familjen, oavsett om du gillar vilda berg- och dalbanor eller lugnare aktiviteter.  

Cirka 10 km från Ebeltoft ligger Ree Park, där du kan uppleva äkta safaristämning. Här kommer du mycket nära många djurarter som vanligtvis lever i olika geografiska zoner. Vill du komma ännu närmare djuren kan du följa med på safari i en Land Rover. Idag är Ree Park ett av Europas största avelscenter för geparder.

På vintern eller under en regnig sommardag kan du besöka Jump’n Fun – ett 1 500 kvm stort lekland med massor av fysiska aktiviteter.

Uthyrning av fritidshus på Østjylland

Uthyrning av semesterbostäder är inte populärt bara på sommaren, utan också på vintern. På VillaVilla.se hyr vi ut stora trevliga fritidshus med pool utspridda över hela Danmark. På Østjylland erbjuder vi också uthyrning av fritidshus i Fjellerup, Hvidbjerg och Grenå Strand.