Sommarstugor vid Skåstrup Strand

Hitta ditt nästa lyxiga semesterhus i Skåstrup Strand här på VillaVilla. Här får du semesterbostäder med utrymme och massor av underhållning.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 22 semesterbostäder som matchar din sökning.

Fantastiska hyra stugor i Skåstrup

Nordfyns varierande natur bjuder välkomnande in med sina vackra skogar, 80 km av Danmarks finaste badstränder och områdets många attraktioner oavsett årstid till ett besök fyllt med massor av spännande upplevelser för hela familjen. Badstränderna är några av Danmarks bästa och med 80 km kuststräcka är det väl upplagt för många timmars aktiviteter på stranden och vid havet. Området är dessutom känt för att vara ett paradis för fritidsfiskare.  

Den 71 km långa Marguerit-vägen och de många uppmärkta naturstigarna välkomnar till en frisk cykeltur eller promenad med picknickkorg.  

I området kan man besöka flera charmiga herrgårdar och slott, strosa runt på Bogense Marina och besöka de många spännande shoppingmöjligheterna i Bogense.  

Danmarks minsta köpstad Bogense välkomnar till en charmig stadsvandring förbi Danmarks äldsta hus och trevliga hamn och till ett besök på ett av byns caféer eller spännande butiker.

Skåstrup

Trevliga semesterhus nära Legoland

VillaVillas semesterhus i Skåstrup är perfekta för dig som söker ett barnvänligt boende med hög kvalitet nära sevärdheter som Legoland Billund,  Automobilmuseum, Nyborg Slot, Jernbanemuseum och Odense Zoo.