Boka en stor och mysig stuga på Øland

Drömmer du om en stuga på Øland? Boka ditt semesterhus här på VillaVilla, där vi har stora semesterhus med plats för hela familjen.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 6 semesterbostäder som matchar din sökning.

Hyr en lyxig stuga med pool på Öland

Hos VillaVilla kan ni hyra en lyxig stuga på Öland. I sommarstugorna finns pool och många andra bekvämligheter som gör semestern rolig och trivsam för hela familjen. Öland är Sveriges näst största ö, och ligger i förbindelse med  fastlandet via Ölandsbron, i Östersjön öster om Småland. Med sina kilometerlånga barnvänliga sandstränder, vackra natur, attraktioner och aktivitetsmöjligheter är detta en plats som passar alla. Det finns ju en anledning till att Kungafamiljen spenderar sina somrar här.

Är barnen i skolåldern är de stora nog att följa med till den Blå Jungfrun, som är en fridlyst klipp-ö med spännande grottor och och enorma klippgryt. En utflykt till Ölands Djurpark är i en klass för sig, här finns nämligen både djurpark, tivoli, cirkus och äventyrsbad. I lådbilslandet kan man köra en massa olika bilar, som till exempel landsbruksmaskiner, motocross, formel 21 eller minitåg.  

Man kan också besöka Borgholms Slott och bli krönt till äkta riddare. Sist men inte minst, man kan njuta av den härliga svenska naturen med alla dess nyanser av klippor, skog och öppna vidder. Det är kort sagt omöjligt att inte komma i semesterstämning på denna härliga och vackra ö.

Öland
Öland