Lyxigt sommarhus på Bornholm

Ta en fantastisk semester på Bornholm i ett av våra fina semesterhus. Våra lyxiga semesterhus på Bornholm har allt från pool till aktivitetsrum och mycket mer!
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 6 semesterbostäder som matchar din sökning.

Hyr en trevlig stuga på Bornholm

Hos VillaVilla kan du hyra en härlig stuga på Bornholm, med eller utan pool. Vare sig med eller utan pool är Bornholm en helt särskild del av Danmark och är känd under flera namn bl.a. Klippön, Solskensön och Östersjöns Pärla. Naturen är enastående. Här finns några av Danmarks finaste sandstränder, klippor, backar och marker. Bornholm är en attraktion i sig själv, men bjuder också på mycket kultur och upplevelser för både barn och vuxna.

Förutom vacker stuga med pool finns det otaliga möjligheter för spännande utflykter till öns många historiska sevärdheter, till exempel Hammershus, Ekkodalen och Christiansø. Dessutom är Bornholm berömt för sina många sillrökerier och kanske ska ni smaka på en bit Sol over Gudhjem här. På Bornholm finns det många möjligheter för en aktiv semester, vare sig man tycker om golf, vandringsturer eller löpning, och ön kan med fördel upplevas på cykel på de många ostörda cykelrutterna.

Rønne är Bornholms största stad och är med sina charmiga korsvirkeshus och krokiga gator absolut värt ett besök.