Hyr en stor och mysig stuga vid Vejby Strand

Se våra fritidshus på Vejby Strand – fritidshusen erbjuder fantastiska faciliteter såsom pool, spa och aktivitetsrum. Boka din nästa semester här.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 16 semesterbostäder som matchar din sökning.

Hyra stugor med pool Vejby Strand

Vejby Strand är en liten och mysig badort med en trevlig strandpromenad och barnvänlig strand. Vejby har ett perfekt läge för utflykter till Nordsjällands många härliga turistattraktioner. Ett besök på konstmuseet Louisiana, det vackra slottet Kronborg och drottningens sommarresidens, Fredensborgs slott, rekommenderas varmt – och så ligger Köpenhamns många sevärdheter som Tivoli, Planetariet och akvariet Den Blå Planet mindre än en timmes bilfärd från Vejby. Vejby Strand är ett naturskönt område på Nordsjällands kust med branta sluttningar och trappor ned till badstranden. Området är det högst belägna på hela Nordsjällands kust, så utsikten över havet är formidabel.

Den gamla fiskebyn Rågeleje är värd ett besök för alla som uppskattar mysiga smågator och en fin badstrand där glada barn och vuxna umgås på sommaren. Här hittar ni också bra restauranger och glasskiosker. Om man gillar uppfriskande vandring i naturskön omgivning bör man besöka det backiga och vackra området Heatherhill.