• Husens faciliteter

Husens faciliteter

Rullstolsanpassade poolhus

Poolhusen har breda dörrar, ingen tröskel och så är ett badrum samt minst ett sovrum extra stort så att en rullstolsburen enklare kan förflytta sig där.
Se mer

Husdjur tillåtna

När hela familjen åker på semester så vill man ju såklart inte lämna familjens fyrbenta medlem ensam hemma. Hunden ska såklart med!
Se mer

Särskilt husdjursvänligt

Vissa av våra semestern med pool har en hundgård. Om din hund är van att vara i en hundgård så är ett av dessa sommarhus ett bra val när ni ska åka på semester.
Se mer

Särskilt baby-vänligt

Många av hyra stugan är klassificerade som ”särskilt baby-vänliga”. Det betyder att stugan alltid innehåller: minst en barnstol, minst en barnsäng, ett babybadkar och en skötbädd.
Se mer

Hyra stuga med projektor och duk

Några av semestern har projektor och duk. Det kan vara praktiskt om man inte har möjlighet att ta med det själv, eller om man vill kunna sätta igång med arbetet direkt.
Se mer

Särskilt sportfiskarvänliga sommarhus

Är du sportfiskare och vill du gärna kunna sätta dig på en lugn plats vid vattnet med ditt fiskespö medan resten av familjen är på andra semesteraktiviteter?
Se mer

Spahus

Hos oss är det enkelt att hitta ett sommarhus med spabad. Det finns nämligen i alla husen. Det handlar för det mesta om ett spabad som ska fyllas. Spabadet tar vatten från poolen.
Se mer

Stora sommarhus med bastu

Alla de stora sommarhusen i vårt utbud har en bastu där man kan koppla av och värma sig en kall dag. Ta t.ex. ett dopp i poolen och sedan ett besök i den trevliga hyra stuga bastu.
Se mer

Bekvämt poolhus med internet

Nu för tiden är det svårt att vara utan internet. Oavsett vart man åker så förväntar man sig nästan att det ska finnas trådlöst internet som man utan vidare kan koppla in på.
Se mer

Sommarhus med biljard

I alla våra sommarhus finns det många olika aktiviteter, t.ex. biljard, dart, bordtennis, fotbollsspel, air-hockey, spelkonsoler m.m.
Se mer

Spela bordtennis i semesterhuset

Har du en liten bordtennisstjärna inom dig eller tycker du bara att det är roligt att spela bordtennis även om förmågan kanske inte räcker till de helt stora stjärndrömmarna?
Se mer

Poolhus med fotbollsspel

Söker ni ett poolhus med fotbollsspel och andra aktiviteter? Hos oss finns det över 100 poolhus med fotbollsspel att välja mellan och det kommer hela tiden nya.
Se mer
Om VillaVilla

Om VillaVilla

VillaVilla har sedan starten 2003 specialiserat sig på att hyra ut semesterhus med gott om plats för upp till 30 personer. Konceptet bakom konstruktionen av husen är ett mycket välsorterat underhållnings- sortiment, så att varken regn eller rusk kan förstöra semestern
Se mer
Policy för personuppgifter

Policy för personuppgifter

Vi skyddar dina uppgifter. I vår integritetspolicy kan du läsa mer.
Se mer

Servicekoncept

Det är viktigt för dig som kund att du får ett bra intryck när du bokar och besöker någon av våra hyra stugor. Därför gör vi vårt bästa för att erbjuda god och personlig service, både vid bokningen och under vistelsen.
Se mer
Bokningsagent på VillaVilla

Kontakt

Här kan du läsa om när och hur du kan komma i kontakt med oss.
Se mer