Sommarstugor i Östjylland

Östjylland erbjuder fantastiska semesterupplevelser för hela familjen. Därför hittar du här ett stort urval av vackra sommarstugor i Östjylland.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 38 semesterbostäder som matchar din sökning.

Hyra stugor med pool i Østjylland

Stora sommarstugor i Ebeltoft, Fjellerup, Grenå Strand, Saksild, Juelsminde, Samsø och Hvidbjerg

I Østjylland hittar du vackra landskap med kullar och vidsträckta marker, underbara barnvänliga stränder,  storstaden inom räckhåll, sevärdheter och attraktioner. Med andra ord: Østjylland har allt vad du behöver för en underbar semester med familjen.

Østjylland

Sevärdheter och attraktioner i Østjylland

Tar du ut semestern i Østjylland får du ut det bästa från bägge världar. Både underbar natur och spännande storstäder. Besök till exempel Nationalparken Mols Bjerge och gå en tur i det enastående istidslandskapet som består av skog, hedar, sjöar, kust och hav. Man kan utforska Mols Bjerge i sig självt, men det finns också möjlighet att få en guidad tur där man får en massa information om djur- och naturlivet i området.

Om man istället är mer intresserad av kultur så kan man till exempel åka till Danmarks näst största stad, Aarhus. Aarhus bjuder bland annat på ett av Nordeuropas största konstmuseer, nämligen ARoS Kunstmuseum. Eller besök köpstadsmuseet Den Gamle By, som tar en tillbaka ca 150 år i tiden.

Ebeltoft är en av Østjyllands absoluta pärlor. Under sommaren utstrålar staden semesterstämning, men till och med utanför högsäsong är staden värd ett besök. Ebeltoft är bland annat känt för sina mysiga smala gator med kullerstenar och randiga korsvirkeshus. Besök gärna Glasmuseet i Ebeltoft och upplev den imponerande glaskonsten – utställningarna förändras ständigt, så man kan alltid komma tillbaka utan att se det samma igen.

Om man vill slappna av på stranden, så har Saksild enligt hörsägen Østjyllands bästa badstrand. Østjyllands kust består också generellt sätt av fantastiska och barnvänliga stränder.

Det finns även trevliga nöjesparker för hela familjen att uppleva. Du kan till exempel besöka Djurs Sommerland och känna pirret i magen när du åker i rutschkanan. Eller åk kanske istället en tur till Tivoli Friheden och bli trevligt yr i karusellen.

Sommarstuguthyrning i Østjylland

I Østjylland erbjuder vi hyra stugor med pool i Fjellerup, Ebeltoft, Grenå Strand, Hvidbjerg och Saksild – se mer genom att välja ett område nedanför.

Vi har sedan 2003 specialiserat oss i sommarstuguthyrning, så att ni alltid kan vara säkra hos oss på att hitta just den sommarstugan som passar era behov.