Stora fritidshus med pool på Samsø

Redo att börja din semester! Med våra semesterhus på Samsø får du och hela familjen allt du kan drömma om. Hitta den perfekta lyxiga stugan i vårt urval.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 1 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Hyra stugor med pool på Samsø

Nästan alla danskar känner till ön mitt i Kattegatt där Danmarks trevligaste festival anordnas. Samsø passar dig som behöver en paus från vardagen och vill ha tid att slappna av. Naturen på Samsø är något helt unikt. Ön har nästan tio mil kust och bjuder både på härliga badstränder och branta klippor. Resen av ön är fylld av jordbruk, potatisfält och vackert hedlandskap.

Den varierade naturen är en bra anledning att ge sig ut och vandra. Det är även möjligt att gå med en guide. Samsø Museum ordnar byvandringar, där ni får några kilometer i benen och samtidigt får lära er mer om öns samhällen.

Gastronomin står alltid i centrum på Samsø. Goda, lokala råvaror är utgångspunkten för många av öns restauranger, där ni både kan njuta av gamla klassiker och smaka på nya tolkningar av säsongens grönsaker.

Samsø

Fåborg Havn

Aktiviteter och sevärdheter nära Samsø

Även om Samsø är en liten ö är den full av upplevelser. På Samsø finns världens största labyrint. Med ett 5,5 kilometer långt gångsystem och en storlek som motsvarar 12 fotbollsplaner kan ni roa er i flera timmar medan ni hittar målet med hjälp av kunskap och goda instinkter. Ni kan även besöka Falkecenter Samsø och se ugglor, falkar och örnar på nära håll när de svävar ovanför era huvuden eller tar en paus på någons arm. På HistorieUniverset kan ni resa tillbaka i tiden och lära er mer om Danmarks historia genom sinnesupplevelser, experiment och informativ förmedling.

Från 2020 är det möjligt att segla mellan Århus hamn och Sælvig på under en timme. Om den kulturella storstaden lockar ska ni besöka Den Gamle By, ARoS Kunstmuseum och Tivoli Friheden. Lär mer om sevärdheterna i resten av Østjylland här.

Uthyrning av sommarstuga på Østjylland

Uthyrning av sommarstugor i Danmark är något helt speciellt och något som vi på VillaVilla.se har specialiserat oss på. Vi har sommarhus till uthyrning i hela Danmark och i Østjylland hyr vi även ut semestre i Saksild, Ebeltoft, Grenå Strand, Hvidbjerg och Fjellerup. Du kan läsa mer om de andra områdena här.