Semesterstugor i Asserbo och Liseleje

Boka det perfekta semesterhuset för dig och din familj här. Res på semester i Asserbo och Liseleje med VillaVilla.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 15 semesterbostäder som matchar din sökning.

Hyra stugor med pool Asserbo och Liseleje

Asserbo ligger vid Tisvilde Hegn och därmed på den idealiska platsen mellan Tisvildeleje och Liseleje.

Området omkring Asserbo bjuder på långa vita sandstränder med blå flagg och livräddare på sommarsemestern, stora skogar och många spännande utflyktsmål.

Liseleje har flera trevliga butiker, restauranger, glasskiosker och en stor naturlekplats. Handelsstaden Frederiksværk är charmig och absolut också värd ett besök.

Asserbo är upplagt för en aktiv semester – här finns många vandrings- och cykelleder, golfbanor och fina fiskeplatser. Man kan hyra kanot och kajak på flera platser, och Rågeleje är känt som ett paradis för surfare och skärmflygare.

Området är med många slott och ruiner präglat av århundraden som kungarnas jaktområde, och Kronborg, Frederiksborg Slot, Fredensborg Slot och Asserbo Slotsruin är alla värda ett besök. Överst på de yngsta familjemedlemmarna önskelista står säkert Nordsjælland Fuglepark, Sommerland Sjælland och Louisianas Børnehus.

Utöver de många attraktionerna i området så är det från Asserbo mindre än en timmes transport till Köpenhamns otaliga upplevelser och shoppingmöjligheter.