Stora sommarstugor på Kegnæs för familjesemester

En familjesemester med en stuga på Kegnæs är perfekt för hela familjen. I vårt urval av stugor finns det garanterat utrymme och underhållning för hela familjen.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 19 semesterbostäder som matchar din sökning.

Kegnæs

Kegnæs är en trevlig halvö på 17 kvadratkilometer nära Sønderborg. Den låglänta halvön, med några små skogar ligger utmed Flensburg Fjord och i förbindelse med Als genom en naturlig damm.

På Kegnæs finns många bra och barnvänliga stränder och vattnen runt Kegnæs är även lämplig för segling. Det finns goda förutsättningar för surfing på sydkusten av halvön, och för nybörjare är Lillehav väst ett gott alternativ.

Varför inte åka på en dagstur till den tyska gränsen, eller Universe Science Park med massor av spännande upplevelser. När ni hyr en sommarstuga genom VillaVilla.se finns det möjlighet att få 20 % rabatt på entrén. Villkoret är att att du köper biljetterna online med rabattkoden är ”LH-” följt av bokningsnumret. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.

 De historiska monument på Als, som t.ex. Dybbøl Mölla och slotten i Gråsten, Sønderborg, Augustenborg och Nordborg är definitivt också väl värda ett besök.

Kegnæs på Als