Hyr en stor, familjevänlig stuga i Bagenkop

Våra rymliga stugor gör det enkelt att ta med hela familjen till en stuga i Bagenkop. Börja dina nya semesterupplevelser genom att boka ett semesterhus här.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 2 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Trevliga hyra stugor i Bagenkop

På Lollands sydspets ligger öns främsta fiskeby, Bagenkop, bland hav, sanddyner och i ett naturskönt landskap. Den lilla fiskebyn passar utmärkt för en avslappnad semester med tid för att njuta både av ön och av varandras sällskap under långa strandpromenader. Det finns även möjlighet att njuta av en god måltid med nyfångad fisk, som kan köpas direkt från en av de många fiskebåtarna som ligger i den gamla fiskehamnen.

Bagenkop är full av maritim historia och kultur tack var Bagenkop Havn, som är centrum för mycket av det som händer här. Här finns både en fiskehamn och en sportfiskehamn med många besökare, som lägger till här på väg till Tyskland. I slutet av piren finns ett utkikstorn som är tio meter högt. För barnen finns även en krabbrestaurang och lekplats som liknar Rasmus Nalles skepp.

Bagenkop

Sevärdheter och attraktioner vid Bagenkop

I Langeland finns det gott om forntidsminnen och andra sevärdheter, och framför allt kring Bagenkop ligger många spännande områden att utforska. Söderut ligger öns enda övertäcka dös, Hulbjerg Jættestue, som man även kan krypa in i om man vågar.

I samma riktning ligger Dovns Klint, vilket är Langelands sydligaste punkt och ett naturskönt utflyktsmål. Från Dovns Klint har du en fin utsikt över Östersjön och chansen är stor att se en sportfiskare eller två. På grund av de många stenarna på stranden passar den inte så bra till att bada. Om ni har lust att gå på en promenad kan ni bege er från Dovns Klint mot Gulstavs Klint. Längs vägen passerar ni längs vackra kuststräckor, fågelreservat och förbi vilda hästar.

Föredrar ni att stanna i Bagenkop finns det även en flock vilda hästar strax norrut som kan besökas året runt. Ni kan även utforska Bagenkop genom att följa den tre kilometer långa Ildsjæle Fodsporet. Leden tar er genom Bagenkops historia, hamnen och de vackra naturområdena runtomkring, och berättar under tiden hur samhället fortfarande är välmående än idag.