Semesterhus Fyn och Langeland – Hyr poolhus här

Hitta det perfekta poolhuset eller semesterhuset på Fyn och öarna med VillaVilla. Vi täcker Fyn och öarna med de bästa semesterhusen för dig och din familj.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 38 semesterbostäder som matchar din sökning.

Hyra stugor på Fyn och örna

Uthyrning av sommarstugor med pool på Fyn och Langeland

“Fyn är fin”, heter det i folkmun. Man får allt konstatera att det ligger någonting i talspråket. Fyn är en härlig semesterdestination med vackra landskap, barnvänliga stränder och massor av sevärdheter samt attraktioner för hela familjen.

Fyn

Sevärdheter och attraktioner på Fyn

Naturen på Fyn är något helt i särklass. Här finner du både kulliga landskap, gröna skogar och vita kuster där du och familjen kan gå och cykla långa turer.

Är du och familjen intresserade av kulturella upplevelser kan ni bl.a. Besöka en av de 123 slotten och herrgårdarna på Fyn.

De mest kända är Egeskov och Valdemars slott. Ni kan också besöka H.C. Andersens födelsestad, Odense. Eller ta på upptäcktsfärd bland djuren i Odense Zoo.

Semester på Langeland

Också Langeland är ett trevligt ställe att hålla semestern. Här finns en likaledes skön natur som goda möjligheter för en aktiv semester. Besök till exempel Langelandsfortet, där du kan komma nära inpå det kalla kriget. Eller se vilda hästar som lever utan någon inblandning av oss människor.

Hitta årets sommarstuga på Fyn och öarna

Klicka på ett område nedan för att läsa mer om områden och sommarstugor på Fyn och öarna.