Uthyrning av fritidshus på Rømø

Lyxiga stugor där faciliteterna och rymligheten står i fokus hittar du här på VillaVilla. Semesterhusen har allt från pool till spa och aktivitetsrum.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 15 semesterbostäder som matchar din sökning.

Hyra stugor Rømø

Rømø är en av öarna i Vadehavet i Danmark och är sammankopplat med fastlandet via en 10 km lång damm, och här finner man Skandinaviens bredaste sandstrand – den 15 km långa Lakolk Strand, som man kan köra ner till med bil ända ner till strandkanten.

Där finns det också bilfria områden, så att du kan njuta av den vackra stranden utan att störas av bilar. Rømøs långa sandstränder bjuder in till mer än bara bad, då här också finns bra ställen för vindsurfare.
Ett av de naturfenomen som du kan uppleva på Rømø är den stora skillnaden mellan ebb och flod.

Rømø består av 90 % naturområden med stora hedar och  dynplanteringar, där träd och buskar vittnar om den hårda Nordsjövinden. Här är också rik på vilt. Den norra delen av ön betecknas som fågelskyddsområde på grund av alla vadarfåglar i Vadehavet. Även sälar håller till här ute på ön, och på senare år har flera kaskelotvalar strandat på Rømø.

Rømø

Attraktioner när Rømø

Om du vill uppleva Rømøs magnifika natur har du möjlighet att göra det från hästryggen, eller om du föredrar något ännu mer avkopplande, kan du också ta en tur med häst och vagn.

Rømø är kanske inte den mest exotiska platsen, men kan ändå erbjuda olika typer av safari. Det finns möjlighet att boka safariturer för att komma nära områden som vanligtvis inte är öppna för allmänheten. 

Långa och breda sandstränder + västliga vindar = rolig och fartfylld strandsport. Tycker du om fart och fläkt kan du prova på blokarts eller kitebuggy, 

Ett besök på Nationalmuseet Kommandørgården vid Toftum tar dig tillbaka i tiden. Nationalmuseet Kommandørgården vid Toftum är en totalbevarad gård från 1748, som tydligt visar på den rikedom som kommandörerna tog med sig till Rømø

Upplev Hjemsted Oltidspark, där det för 2 000 år sedan låg en gammal järnåldersby. Här kan du få en glimt av hur livet såg ut på järnåldern, men också prova på mycket roliga aktiviteter, som till exempel skytte med pil och båge eller segeltur i stammar.