Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Region / Sydjylland / Rømø / Antal 595

Sommarstuga nr. 595 Rømø, Sydjylland

På den härliga semesterön Rømø ligger detta fina sommarhus med plats för 16 personer. När du ska semestra med hela... Läs mer

16 Personer

3 Badrum

6 Sovrum

4 x säng på sovloft

Husdjur är tillåtna

225 Yta

1901 Tomtstorlek

2023 Byggår

Hyrespris från/vecka

22 907,00 kr

Inkl. städning

  När vill du åka? Boka
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning

  Faciliteter

  Inomhusfaciliteter

  Biljard
  Bordtennis
  Spelkonsol
  Fotbollsspel
  Internet
  XL-kök
  Pool
  Dart
  Bar
  Kakelugn

  Utomhusfaciliteter

  Grill och trädgårdsmöbler
  Gungor och sandlåda
  Trampolin
  Basketkorg
  Fotbollsmål
  Sauna
  Utomhusspa
  Multibane
  Uttag till elbil

  Koncept

  Husdjur tillåtna (2 husdjur)
  Rökning ej tillåten
  Ej tillgängligt för ungdomsgrupper

  Här är sommarstugan

  Avstånd till

  350 m till stranden

  150 m till shopping

  400 m till restaurang

  4800 m till golf

  Sommarhus med pool för 16 personer nära vattnet på Rømø

  På den härliga semesterön Rømø ligger detta fina sommarhus med plats för 16 personer. När du ska semestra med hela familjen eller en större grupp vänner är utrymme ofta ett problem, men så är inte fallet här.
  Tack vare de två separata sovavdelningarna, det stora aktivitetsrummet, poolavdelningen och de många utomhusaktiviteterna finns här de perfekta förutsättningarna för en härlig semester för alla åldrar.
  I aktivitetsrummet kryper det i benen på alla spelglada. Här finns det nämligen utrymme för både bra och dåliga förlorare. Här kan ni tävla i dart, bordtennis och biljard. Utöver dessa aktiviteter kan ni även spela Playstation (egna spel måste tas med) eller läsa en god bok i soffan.
  Det roliga fortsätter i sommarhusets poolområde. Här kan ni ta en uppfriskande simtur i poolen, där de äventyrligare simmarna kan använda motströmsanläggningen i vattnet. Poolen är 15 m2 och utrustad med en romersk trappa.

  Går man vidare från poolavdelningen och ut på terrassen möts man av sommarhusets egen wellnessavdelning. Här kan ni avnjuta de lite kyligare kvällarna först i terrassens bubbelpool, för att sedan värma er ordentligt i utebastun.

  När det börjar kurra i magen kan maten tillagas i det stilfulla köket, som är välutrustat och ligger i anknytning till vardagsrummet. Måltiderna kan ätas tillsammans vid det stora matbordet, som har gott om plats för alla.
  Maten kan även tillagas på husets grill och sedan serveras på den delvis övertäckta terrassen. Efter maten kan barnen leka på den nedgrävda studsmattan, medan de vuxna njuter av en drink i utesoffgruppen.
  I var och en av husets båda sovavdelningar hittar ni tre sovrum och ett badrum. Dessutom har sommarhusets loft sovplatser för fyra personer, som lämpar sig särskilt väl för de yngre gästerna. Här kan man alltså semestra tillsammans, samtidigt som varje familj får sin egen sovavdelning.

  Alla sommarhus på Rømø har tillgång till ett stort gemensamt lekområde och multiarena utomhus. Här kan barn och de med barnasinnet kvar tillbringa semesterdagarna med att leka i det stora piratskeppet, gunga, åka rutschbana och klättra i klätterställningen. Den grästäckta multiarenan kan användas till fotboll, basket, fottennis, volleyboll och badminton. Vid lekområdet finns också bord och bänkar där de vuxna och övriga åskådare kan mysa och koppla av.

  Från sommarhuset är det endast 350 meter till vattnet på Rømøs östkust. Vill ni bada finns det goda möjligheter till det på Rømøs västkust, och sommarhuset ligger endast fyra kilometer från Lakolk strand.

  Observera att de bilder som visas är demobilder eftersom huset är under konstruktion, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Området kommer att vara färdigbyggt till slutet på 2023.

  Inventarier

  • Kylskåp
  • Frys
  • Diskmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffemaskin
  • Vattenkokare
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dammsugare
  • Barnsäng (utan madrass)
  • Barnstol

  Sevärdheter i närheten

  Klicka för att läsa mer om områden och stugor i närheten.

  Se alla sevärdheter i området
  Virtuel reality forlystelse i Universe
  Universe
  Universe är en upplevelsepark där du kan lära dig mycket om teknikens och vetenskapens värld. Naturens krafter åskådliggörs för dig...

  Udsigt over havet ved Hanstholm
  Rømø Lege- og Labyrintpark
  Masser af udendørs sjov i Rømø Lege- og Labyrintpark. Hvis du skal på ferie på Rømø, er en tur til...

  Marked på vikingecenteret
  Ribe VikingeCenter
  Upplev den rekonstruerade vikingastaden Ripa när du besöker Ribe Viking Center. Ta en promenad i den animerade staden, prata med...

  Pressefoto Destination Sydvestjylland
  Ribe Domkirke
  Medborgartornet på katedralen är idag Ribes största turistattraktion. Tornet reser sig 52 meter upp i luften och när du har...

  Bussen til Vadehavet
  Nationalpark Vadehavet
  Utforska Vadehavet - ett av världens största tidvattenområden och en del av UNESCO:s världsarv. Två gånger om dagen växlar området...

  Kommandørgården på Rømø
  Kommandørgården tager jer med på en rejse tilbage i tiden til det farlige liv som hvalfanger på Rømø sidst i...

  Koldinghus Slott
  Koldinghus
  Koldinghus slott är det sista befintliga kungliga slottet på Jylland. Men det har haft fler uppgifter än så. Slottet fungerade...

  Hyrespris från/vecka
  22 907,00 kr
  Inkl. städning
  Boka Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning