Stuga Marielyst

När standarden på semesterbostäderna måste vara högsta klass är VillaVilla rätt ställe att vända sig till. Våra semesterbostäder i Marielyst erbjuder en perfekt miljö för hela familjen.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 51 semesterbostäder som matchar din sökning.

Trevlig fritidshus i Marielyst

Uthyrning av stora fritidshus i vackra Marielyst

Marielyst andas semester och goda tider med familjen eller alla vänner. Orten omges av Falsters vackra natur som kan utforskas genom sina många vandrings- och cykelleder. Ta en promenad förbi Skandinaviens sydligaste punkt vid Gedser Odde eller längs med en av de många vackra stränderna. Stranden i Marielyst är med sin sammetslena sand och sitt lugna vatten helt klart en av Danmarks bästa stränder och har till och med utsetts till Danmarks bästa strand vid flera tillfällen.

Marielyst

Aktiviteter och sevärdheter nära Marielyst

I Marielyst finns det gott om upplevelser oavsett ålder. Möjligheterna är många, oavsett om du vill promenera på de breda vita stränderna till ljudet av Östersjöns mäktiga vågor eller shoppa i stadens många affärer. Marielyst Torv, Danmarks största träterrass, skapar rätt semesteratmosfär och är en attraktion i sig. Träterrassen förbinder staden med stranden på ett vackert sätt.

Området bjuder både små och stora barn på bland annat gokart, golf och fun-park, bowling, vattensporter, dykning och snorkling, kajakpaddling och fisketurer.

Kort sagt är det upplagt för skojig samvaro för varje smak och åldersgrupp i den takt som passar dig bäst.