Det stora ljusa vardagsrummet i lyxstuga nr 201 för 24.
Lyxstuga nr 201 har ett fantastiskt vardagsrum.
Köket i lyxstuga nr 201 är utrustat så att ni kan laga mat till 24 personer.
Soffhörnan i lyxstuga 201 i Lolland/Falster/Møn.
Förutom de många timmar som du kan tillbringa i stugans poolavdelning erbjuder lyxstuga 201 även biljard, bordtennis och dart
Lyxstuga 201 för 24 personer har ett stort aktivitetsrum med bl.a. biljard och dart
Sommarstuga 201 är inredd med en smakfull poolavdelning som har vattenrutschbana, ett stort inbyggt spapad och bastu
Den härliga poolen i lyxstuga nr 201 för 24 personer
Ett av badrummen i lyxstuga nr 201
Ett av de 8 utmärkta sovrummen i lyxstuga nr 201 i Lolland/Falster/Møn.
Det finns 24 sovplatser i lyxstuga nr 201
Sovrum i lyxstuga nr 201 i Lolland/Falster/Møn
Några av de 24 sovplatserna finns på loftet i lyxstuga nr 201
Till den trevliga sommarstugan nr 201 i Lolland/Falster/Møn erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t.ex. lektorn och gungor
Förutom de många timmar som du kan tillbringa i stugans poolavdelning erbjuder lyxstuga 201 även många utomhusaktiviteter
Stort utbud av utomhusaktiviteter vid lyxhus nr 201 i Lolland/Falster/Møn.
Utomhusaktiviteter kring sommarhus nr 201.
Den praktfulla poolstugan nr 201 med plats för 24 personer ligger i Lolland/Falster/Møn
Den tjusiga sommarstugan nr 201 med gott om plats för upp till 24 personer
Stranden i närheten av lyxhus 201.
Den vackra stranden i närheten av lyxhus 201 vid Lolland/Falster/Møn.

Sommarstuga nr. 201 Marielyst, Lolland / Falster / Møn

Väntar på utvärderingar

Välkommen till detta fantastiska lyxsommarhus som har plats för 24 personer och ligger nära det populära semesterområdet Marielyst. Marielyst är känt för sina breda sandstränder, härliga atmosfär och mängder av aktiviteter som tillfredsställer varje smak. I detta imponerande sommarhus får du en komplett semesterupplevelse, oavsett om du föredrar avslappning eller aktiviteter. Huset fick en omfattande renovering 2021 och har nu en skön poolavdelning med vattenrutschkana, en stor bubbelpool och bastu – här finns det garanterat något roligt för alla åldrar. För... Läs mer

Förväntad förbrukning

24 Personer

4 Badrum

8 Sovrum

6 x säng på sovloft

Husdjur är tillåtna

378 Yta

3100 Tomtstorlek

2008/2021 Byggår

Hyrespris/helg från

21 889,00 kr

Inkl. städning

  När vill du åka? Boka
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning
  Förväntad förbrukning /dag
  Sommar maj - september
  Elektricitet 373 kr
  Uppvärmning 0 kr
  Vatten 193 kr
  Totalt 566 kr
  Vinter oktober - april
  Elektricitet 525 kr
  Uppvärmning 0 kr
  Vatten 166 kr
  Totalt 691 kr
  Den förväntade förbrukningen är en icke-bindande uppskattning baserad på tidigare hyresgästers faktiska förbrukning och aktuella förbrukningspriser. Observera att förbrukningspriserna kan ändras enligt våra hyresvillkor och att förbrukningen varierar beroende på antalet personer, vädret och användningen av husets faciliteter.

  Faciliteter

  Inomhusfaciliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Airhockey
  Spelkonsol
  Fotbollsspel
  Internet
  XL-kök
  Pool
  Spabad
  Kakelugn

  Utomhusfaciliteter

  Lektorn
  Grill och trädgårdsmöbler
  Gungor och sandlåda
  Volleybana
  Trampolin
  Fotbollsmål
  Multibane

  Koncept

  Husdjur tillåtna (2 husdjur)
  Rökning ej tillåten
  EnergiSmart
  Ej tillgängligt för ungdomsgrupper

  Här är sommarstugan

  Avstånd till

  900 m till stranden

  1500 m till shopping

  1500 m till restaurang

  5000 m till golf

  Pool, bubbelpool, multiarena och nära till strand för 24 personer i Marielyst

  Välkommen till detta fantastiska lyxsommarhus som har plats för 24 personer och ligger nära det populära semesterområdet Marielyst. Marielyst är känt för sina breda sandstränder, härliga atmosfär och mängder av aktiviteter som tillfredsställer varje smak. I detta imponerande sommarhus får du en komplett semesterupplevelse, oavsett om du föredrar avslappning eller aktiviteter.

  Huset fick en omfattande renovering 2021 och har nu en skön poolavdelning med vattenrutschkana, en stor bubbelpool och bastu – här finns det garanterat något roligt för alla åldrar.

  För de som älskar en aktiv semester finns det gott om inomhusaktiviteter. I aktivitetsrummet finns bordtennis, airhockey, bordsfotboll och biljard – ett paradis för alla tävlingsmänniskor.

  Det stora, härliga Svane-köket moderniserades 2021. Köket är inrett och utrustat för finsmakaren. Det är dubbelt upp av alla vitvaror. Det är verkligen ett kök som bjuder in till trevliga stunder, särskilt när det kommer till matlagningen. I anslutning till köket ligger det ljusa sällskapsrummet, som leder vidare till vardagsrummet. Det stora långbordet är husets hjärta och här finns plats så att alla kan samlas kring en omgång Matador eller andra roliga aktiviteter. I det avskilda vardagsrummet finns en bar och utrymme för vuxentid – tv och gott om sittplatser. Vardagsrummet ligger i motsatt ände av aktivitetsrummet.

  Sovrummen är ett kapitel för sig. Här är inredningen väl uttänkt och två sovrum har slagits ihop till ett stort familjesovrum med fyra sängar. Det finns uttag i hela huset för att ladda mobilerna.

  På den stora, delvis övertäckta terrassen kan ni njuta av den danska sommaren i trädgårdsmöblerna eller ordna en mysig grillkväll med vänner och familj.


  Utomhus väntar en av husets största aktiviteter – en professionell multiarena med sex mål och basketkorg. Man kan spela hockey, fotboll, handboll, basket och andra bollsporter. En väldigt häftig anläggning. Dessutom finns det en volleybollbana som tillför ännu mer skoj och aktivitet till din vistelse. Om ni gillar schack hittar ni en stor variant på gräsmattan, och de små kan gunga eller åka rutschkana på lektornet. Det finns även en grillplats som kan användas av gästerna.

  Marielyst är den perfekta utgångspunkten för en minnesvärd semester vid Östersjön, och detta sommarhus ser till att du får ut det bästa av din semesterupplevelse. Detta hus har en härlig trädgård, belysning, gångstigar och bra parkeringsområde, laddstolpe till elbil, uthus med lekredskap och en mängd andra faciliteter. Oavsett om du vill slappna av vid poolen, utmana dina vänner i en omgång bordtennis eller njuta av en mysig grillkväll under stjärnorna, så kommer detta sommarhus att uppfylla alla dina semesterdrömmar.

  Observera att detta hus har en madrass och täcke för babysängen och att 3 hundar är tillåtna.

  Inventarier

  • Kylskåp
  • Frys
  • Diskmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffemaskin
  • Vattenkokare
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dammsugare
  • Barnsäng (utan madrass)
  • Barnstol

  Vanliga frågor om denna typ av semesterhus

  Hur avräknas förbrukningen av el, vatten och värme?

  Förbrukningen beräknas baserat på avläsning av mätare vid ankomst/avresa. Du kan se det gällande förbrukningspriset för din vistelse med den hyresgästinloggning som du får när du bokat ett sommarhus.

  Om du behöver ett prisförslag på vistelsen innan du bokar sommarhuset är vårt bokningsteam alltid redo att hjälpa dig. Om du vet hur stort sommarhus du vill hyra, när och hur många gäster ni blir kan vi ge ett prisförslag för er förbrukning.

  Det ska kännas tryggt att hyra ett sommarhus från VillaVilla. Över 90 % av VillaVillas sommarhus är utrustade med värmepump från Vølund, som levererar ungefär 3,5–5 gånger mer värmeenergi som den använder i elenergi. Det innebär att du inte får samma prisökning om elpriserna stiger, jämfört med en vistelse i ett sommarhus med t.ex. element. I husen med luft-vattenvärmepumpar och jordvärme ingår priset för värme dessutom i elavräkningen.

  Måste jag ta med egna handdukar och sängkläder?

  Det är möjligt att köpa paket med sängkläder och två handdukar (en stor och en liten) för 135 DKK per styck. Alternativt kan du ta med egna.

  Måste jag ta med egen ved till kakelugnen?

  Ja, du måste ta med ved till kakelugnen, men det går ofta att köpa lokalt i små mängder. (Observera att inte alla hus har en kakelugn, se husbeskrivningen).

  Måste jag ta med egna spel till PlayStation?

  Ja. Du måste ta med dina egna PlayStation-spel.

  Finns det barnsäng och barnstol?

  Ja. Det finns alltid minst en barnsäng och en barnstol i våra hus. Observera att du måste ta med madrass till barnsängarna.

  Finns det täcken och kuddar i sommarhuset?

  Ja. Det finns alltid täcken och kuddar för det antal personer som huset tillåter. Du måste dock ta med egna täcken och kuddar till barnsängarna.

  Är poolen varm vid ankomsten?

  Ja. Poolen är alltid uppvärmd till 26–29 grader och är redo att användas vid ankomst.

  Sevärdheter i närheten

  Klicka för att läsa mer om områden och stugor i närheten.

  Se alla sevärdheter i området
  Marielyst Strand
  Marielyst Torv och Strand
  Marielyst Strand är en av Danmarks bästa stränder och sträcker sig cirka 20 km längs Falsterkusten och är idealisk för...

  Hyrespris/helg från
  21 889,00 kr
  Inkl. städning
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning