Boka din nästa stugsemester på Fanö

Vill du ha en semesterbostad som bara spelar och där allt är som det ska vara? VillaVilla levererar endast de bästa semesterhusen för dig och din familj när du åker på semester på Fanö.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 2 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Uthyring av vackra fritidshus med pool på Fanø

Hyr ett fritidshus med plats för hela familjen eller alla vänner. På lyxstugor.se har vi sedan 2003 specialiserat oss på uthyrning av fritidshus och vi hyr ut fritidshus över hela Danmark, på Öland och i norra Tyskland. Nedan kan du läsa mer om vad Fanø har att erbjuda.

Hus med pool i vackra omgivningar

Fanø ligger mitt i Nationalpark Vadehavet utanför Esbjerg och bjuder på många vackra naturupplevelser. Fanø är särskilt känd för sina stränder, och inte minst den härliga 15 km långa sandstranden med klart vatten och mjuk sandbotten. Här kan du se sälar, bada eller gå på bärnstensjakt.

Du kan också uppleva de vackra skogarna där du kan träffa på både rådjur, dovhjort och kanske till och med kronhjort om du har tur.

Fanø

Stugor på Fanø
Solnedgang

Sevärdheter och aktiviteter på Fanø

Med närhet till alla Fanøs sevärdheter ligger den mysiga gröna byn Sønderho med sina skyddade gamla hus med halmtak. Byn har tidigare utsetts till Danmarks vackraste by och är känd för sin kyrka, sitt värdshus, Hannes Hus, Fanø Kunstmuseum, Redningshuset och Møllen.

Det finns flera butiker och matställen i byn. Det finns också gott om möjligheter att surfa, bowla, spela tennis, hyra ridhästar och spela minigolf på ön. Se fler attraktioner i området här.

Från Esbjerg tar det bara 10 minuter med färjan till samhället Nordby på Fanø. 

På Sydjylland erbjuder vi, förutom på Fanø, också uthyrning på Rømø, Nordals och Kegnæs. Du kan läsa mer om de andra områdena på Sydjylland här.