Lyxig stuga Nordsjälland

Drömmer du om att åka till Nordsjälland under semestern? Det första steget mot din dröm börjar här genom att boka ett fantastiskt semesterhus i Nordsjälland här.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 49 semesterbostäder som matchar din sökning.

Hyra stugor med pool I NORDSJÆLLAND

Hyr en stor sommarstuga på den danska rivieran i Nordsjælland

Nordsjælland kallas också ibland för den danska rivieran. Här finner du en uppsjö av härliga sandstränder, gröna skogar, trevliga gamla fiskerier, cafeer, restauranger och intressanta sevärdheter. Så vare sig du och familjen bara vill slappa och njuta av livet eller ha en aktiv semester så kan ni uppnå era semester-preferenser i ett av våra semestre på Sjælland.

Vacker natur och spännande attraktioner på Sjælland

På Sjælland är naturen varierad. Kör du upp längst nordkusten hittar du de mest fantastiska sandstränderna och där finns goda badmöjligheter. Om du istället kör du en tur sydpå så kan du uppleva Møns Klint med branta stup och vackra fossiler. Utöver detta finns det massor av trevliga, gröna skogar där du och familjen kan ta med picknickkorgen och njuta av stillheten.

Du har heller inte långt till huvudstaden Köpenhamn och med det, allt som staden har att erbjuda. Upplev till exempel “den lille havfrue” genom en kanalrundtur. Du kan få känna suset när du åker i den gamla rutschkanan på Bakken eller se hammarhajen i Danmarks Akvarium. På Sjælland finns möjlighet för minnesvärda upplevelser för både dig och din familj.

Nordsjälland

Fåborg Havn

Sköna hyra stugor med pool på Nordsjælland

Vi erbjuder härliga hyra stugor med pool på flera ställen i Nordsjælland, nämligen Tisvildeleje, Vejby Strand, Gilleleje, Hornbæk och Asserbo.

I Tisvildeleje kan du hitta en av Nordsjællands mest barnvänliga stränder. Det är också i Tisvildeleje som du kan uppleva Danmarks (kanske) mest berömda heliga källa, Helene Kilde.

Endast ett stenkast norrut från Tisvildeleje ligger Vejby Strand, som är ett trevligt sommarstugeområde. Hyr du en sommarstuga i Vejby strand, får du direkt tillgång till den barnvänliga stranden. Du kan också glädja dig över den fantastiska utsikten ut över havet från de höga backarna.

Gilleleje är en gammal fiskestad i Nordsjælland. Våra hyra stugor med pool ligger tätt inpå stadens mysiga handelsgränder med välbevarade stråtäckta hus. Besök även stadens fiskhamn där många restauranger bjuder på nyfångad fisk.

Hyr du en sommarstuga i Hornbæk kan du gå till stranden, skogen eller en tur till hamnen. Det finns också massor av liv och aktiviteter i staden och du har även nära till otaliga sevärdheter som t.ex. Kronborg och Fredensborg Slott.

Asserbo erbjuder vita sandstränder och goda utflyktsmöjligheter. Om du tycker om att spela golf och svinga golfklubban kan golfbanorna i Asserbo helt säkert vara värda ett besök.