Mysiga stugor i Hornbæk

Dyk ner i vårt fantastiska utbud av semesterhus i Hornbæk. Stugorna skapar den perfekta miljön för en fantastisk semester.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 4 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Hyra stugor med pool nära Hornbæk strand

Området omkring Hornbæk bjuder på otaliga spännande sevärdheter, exempelvis slotten Kronborg, Fredensborg och Frederiksborg, som alla är väl värda ett besök. Även Øresundsakvariet och konstmuseet Louisiana frestar med spännande intryck. De otroligt vackra sandskulpturerna i Hundested är också en fantastisk upplevelse för både barn och vuxna.

Den fantastiska naturen omkring Hornbæk lockar med både skogar och stränder med massor av möjligheter till olika aktiviteter, såsom löpturer, fisketurer, surfning, krabbfiske och cykelturer med en picknickkorg.

Hamnen i Hornbæk är ett perfekt ställe för att njuta av en glass, köpa färsk fisk, låta barnen leka vid den trevliga lekplatsen eller bara njuta av den härliga semesterstämningen. De många inspirerande butikerna i staden inbjuder till trevliga shoppingturer.

Om man också räknar in Hornbæks närhet till Köpenhamn, där massor av upplevelser för alla åldrar finns året runt, så är Hornbæk i det närmaste det perfekta semestermålet.