Semesterstugor vid Råbylille Strand på Møn

Är du redo att komma till Råbylille Strand på Møn? Då får du inte snåla på bekvämligheterna och boka en av våra fantastiska lyxstugor, som har allt du kan önska dig.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 8 semesterbostäder som matchar din sökning.

Hyra stugor med pool Råbylille Strand

Besök natursköna Møn och få upplevelser för livet. Møn är en av Danmarks vackraste öar och där finns otaliga möjligheter för både avkopplande semestrar och semestrar med en hög aktivitetsnivå. På cykel kan man till exempel uppleva en av öns panorama-rutter som går längs med vackra vägar och stigar. Det finns 140 km kustlinje på Møn så det finns flera vackra stränder att välja mellan.

Ön är nog mest berömd för Danmarks största naturattraktion, Møns Klint, som med de vita kritklipporna reser sig från det turkosgröna havet till 100 meters höjd. GeoCenter Møns Klint är helt klart värt ett besök. Här kan ni delta i spännande expeditioner i området vid Møns Klint och i centrets 3D-biograf kan man uppleva Danmarks födelse.

Stege, som är öns största stad, är en av Danmarks gamla handelsstäder. Här kan man se fornlämningar från medeltiden, men här finns också ett otal shopping- och matmöjligheter och olika evenemang och aktiviteter för alla åldrar.