Stora fritidshus med pool i Blåvand

Blåvand är ett populärt semestermål för många människor. Därför hyr vi ut semesterhus där det finns plats för hela familjen och där du dessutom får den perfekta miljön, till exempel en pool, som garanterat kommer att göra din semester oförglömlig.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 23 semesterbostäder som matchar din sökning.

Hyra stugor i populära Blåvand

Blåvand är en livfull semesterort med en trevlig och familjevänlig miljö, ett otal butiker och massor av bra matställen, ofta med utomhusservering på sommaren. Området bjuder dessutom på ett ljusstöperi, glasblåseri, keramikverkstad, bärnstenssliperi, mini-zoo samt flera intressanta museer.

Blåvand är omgivet av en storslagen natur med stora hedar och skogsområden, de finaste vida sandstränderna, det brusande Västerhavet och Blåvandshuk, där många betongbunkrar från andra världskriget fortfarande präglar stranden. 

Blåvand Egnsmuseum belyser regionens historia från forntiden och fram till år 1900 med forntida fynd och lokalt hantverk. På Blåvand Redningsbådsmuseum kan ni lära er mer om Redningsvæsnets historia och se räddningsföremål och raketutrustning.

Den populära familje- och nöjesparken Legoland ligger ca 75 km från Blåvand.

I Blåvand finns det gott om shoppingmöjligheter, som har öppet året om. Här hittar ni också matställen och caféer för hela familjen.

Om man tycker om välbefinnande och avkoppling kan man på Blåvand Kurbad og Wellness köpa dagskort till många olika typer av ångbad, bastur och bassänger. 

Blåvand Vestjylland