Stora fritidshus i Gilleleje

Här hittar du stora fritidshus i Gilleleje, som är din och din familjs garanti för att det finns tillräckligt med utrymme för er alla.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 3 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Hyra stugor med pool Gilleleje

Kombinationen av charmerande semester- , handels- och fiskarmiljöer gör Gilleleje till en dyrbar pärla att semestra i. Här finns inspiration för stora som små, vare sig du är för vatten och strand eller vandring i fantastisk vacker natur med skog, djupa berg, frodiga fält och branta slänter. Vid Grib Skog ca 15 km från Gilleleje, ligger Esrum sjön där det också finns möjligheter till bad och segling.

Den härliga sandstranden vid Gilleleje är långgrund med lugnt vatten, vilket gör den extra barnvänlig. Byn har lyckats bevara en stor del av den ursprungliga fiskeortens idylliska små gränder och gamla halmtakhus, och det finns fortfarande möjlighet att köpa färsk fisk direkt från fiskebåtarna.

Fredensborgs slott, som är drottning Margrethes sommarresidens, är bara ett av alla de slott som finns i Nordsjälland. Frederiksborgs slott, med sina torn och tinnar, har ett nästintill sagolikt utseende.

Ca 28 km från Gilleleje ligger Helsingör med den fina gamla stan och imponerande Kronborg slott, som är ett av norra Europas viktigaste renässansslott.

Det är bara 75 km till Köpenhamn, som har ett strålande kulturliv med museer, musik, teatrar, gallerier, attraktioner som Tivoli, Planetarium, Eksperimentarium, Carlsberg Glyptotek, Rosenborg Slott med kronjuvelerna, København Zoo och mycket mycket mer .. Dessa servärdheter är definitivt värda ett besök.

Udsholdt Strand - sommerhusudlejning ved Udsholdt Strand i Nordsjælland