• Sommarstugor

Uthyring av sommarstugor

Stora sommarstugor med plats för hela familjen

Vi hyr ut trevliga sommarstugor där det finns plats för många. Nedan kan du se vårt utbud av sommarstugor med plats för 14–30 personer.

De största sommarstugorna är utrustade med separata sovavdelningar med 2–3 sovrum.  Alla sommarstugor har ett stort kök och vardagsrum med gott om plats till alla.

Hyra stugor med gott om plats för lek och avslappning

I våra sommarstugor finns det gott om plats för hela familjen. Familjens minsta kan tumla omkring i aktivitetsrummet, medan familjens äldre medlemmar slappnar av i stugans härliga soffgrupper.

Alla stugor har massor av underhållning för både stora och små. Här finns till exempel pool, spa, bastu, biljard, spelkonsoller, bordsfotboll, bordtennis och mycket, mycket mer.

Dessutom finns det alltid massor av plats utomhus i form av en stor gräsmatta, en stor terrass med grill och olika lekaktiviteter. Alla våra sommarstugor ligger i natursköna områden i Danmark, Tyskland och Sverige.

(10)
20 Personer
8 Sovrum
4 Badrum
Hyrespris från/helg

15 446,00 kr

Inkl. städning
14 Personer
7 Sovrum
3 Badrum
Hyrespris från/helg

11 371,00 kr

Inkl. städning
(10)
18 Personer
7 Sovrum
3 Badrum
Hyrespris från/helg

14 707,00 kr

Inkl. städning

Uthyrning av sommarstugor i Danmark, Nordtyskland och Sverige

Att semestra i sommarstuga räknar många som den perfekta semestern och det är ofta förknippat med många fina minnen. På VillaVilla.se erbjuder vi uthyrning av sommarstugor i Danmark, Tyskland och Sverige.

Husen som vi hyr ut är trevliga sommarstugor, där det finns plats för alla – även de fyrbenta. Vi strävar alltid efter att ge er den bästa sommarstugeupplevelsen, i de bästa miljöerna.

Alla sommarstugorna är utrustade med ett stort aktivitetsrum, där ni bland annat kan spela biljard, bordtennis, bordsfotboll och med spelkonsoller. Vill ni ta ett dopp, koppla av totalt eller ta ett härligt bastubad? Alla sommarstugor har antingen ett poolområde eller en spaavdelning. Nedan kan ni läsa mer om vad VillaVilla.se har att erbjuda och se vårt urval av sommarstugor.

Uthyrning av sommarstugor oavsett årstid

Vi erbjuder uthyrning av sommarstugor oavsett årstid. Sommaren är högsäsong för att hyra sommarstuga, och det gäller att vara ute i god tid när man bokar, eftersom de populära sommarhusen snabbt blir uppbokade. Så skynda er att söka här och boka ert sommarhus.

På VillaVilla.se erbjuder vi uthyrning av sommarstugor året runt, så vi har hus som passar just era behov och önskningar oavsett vilken årstid ni föredrar. Att semestra i sommarstuga är nämligen inte bara begränsat till sommarhalvåret.

Att mysa i en sommarstuga på hösten och om vintern är minst lika härligt som att vara där under de varmare månaderna. Det är en perfekt möjlighet att mysa inomhus med alla de aktiviteter som våra semesterhus erbjuder.

Om vädret inte tillåter ett dopp vid den närliggande badplatsen så är det ingen fara – i sommarstugorna råder det nämligen alltid badgaranti.

Vintermys = levande brasa. Många av sommarstugorna har eldstad. Eldstaden är placerad mitt i huset, i vardagsrummet. Här finns det plats till alla i soffan framför eldstadens ljus, vilket ger förstklassigt mys.

Finns det något bättre än en rask vinterpromenad, där man får rosiga kinder och blir uppfriskad av den kalla luften, och sen komma hem till en tänd brasa eller varm bastu? Vi tror inte det. Det är receptet för den ultimata stugsemestern under vinterhalvåret.

Stora semesterhus med plats för alla

På VillaVilla.se har vi specialiserat oss på att hyra ut stora sommarhus med plats för upp till 30 personer. Du hittar husen här.

Här är ni garanterade en hel mängd aktiviteter för både barn och vuxna, oavsett om ni semestrar med familj eller vänner. I sommarstugorna finns det ett stort aktivitetsrum där man kan spela bordtennis, biljard, dart och vissa hus har även bordsfotboll.

I sommarstugorna kan alla samlas i det härliga sällskapsrummet. Och om vädret tillåter har ni en stor terrass, där ni kan grilla medan barnen spelar fotboll, leker i sandlådan eller gungar.

När ni hyr en stor sommarstuga genom VillaVilla.se garanterar vi att det finns plats åt alla och att ingen kommer att bli uttråkad på semestern.

Stora sommarhus med pool och spaavdelning

Privat pool? Det är alltid en stor hit hos barnen och självklart även hos resten av familjen. Det innebär att det alltid råder badgaranti, oavsett väder. I sommarhusets stora huvuddel finns en pool som alltid har en behaglig temperatur, vilket passar perfekt om ni har semester utanför sommarsäsongen, när vädret kan vara kallt, blåsigt och grått. Det är inte heller helt fel på sommaren, om det skulle visa sig vara kallt och regnigt.

I de större sommarhusen med pool finns det ett minivattenland, vattenrutschkana och oftast även en motströmsanläggning. Sommarhus med eget vattenland är perfekt för både stora och små barn att hoppa omkring i och förbränna massor av energi.

När ni hyr ett stort sommarhus finns det dessutom både bubbelpool och bastu.

Sommarhusen har en härlig spaavdelning, där ni kan hoppa ner i den varma bubbelpoolen och helt glömma vardagen. Är det kallt och grått ute, eller står regnet som spön i backen? Tänd i så fall bastun och känn hur ni sakta men säkert värms upp helt och hållet. I poolområdet kan ni verkligen slappna av och må bra på er semester.

Hyr sommarstuga i Danmark

Danmark är ett fantastiskt land att semestra i. Trots landets blygsamma storlek finns det ett stort urval av sommarstugor i hela Danmark. Det finns även många olika sorters natur och inte minst massor av evenemang och sevärdheter.

Vill ni ha fart och fläkt så har Danmark dessutom otroligt många nöjesparker för både stora och små. Däribland Legoland, Sommerland, Djurs Sommerland och Sommerland Sjælland, som är kul för hela familjen.

Danmark bjuder även på mängder av sevärdheter. Här kan ni besöka massor av spännande museer, djurparker eller vackra, gamla och historiska slott.

Den danska naturen är något helt unikt. Vi erbjuder semesterhus i några av Danmarks mest natursköna områden. Åk på semester nära den svallande och vilda Nordsjön eller till det lugnare havet på östkusten.

Det danska landskapet bjuder på något alldeles extra, så oavsett var er nästa stugsemester blir av kommer området att erbjuda något unikt. På VillaVilla.se erbjuder vi uthyrning av sommarstugor i/på:

Sommarstugor för uthyrning på natursköna Nordjylland

Om nästa semester ska tillbringas på Nordjylland så erbjuder VillaVilla.se sommarhusuthyrning i fyra olika nordjylländska områden.

Om ni vill njuta av ledigheten på Nordjylland kan ni se fram emot att vara i den nordjylländska naturen, som nämligen är något helt unikt. Här kan ni bland annat besöka Grenen i Skagen, där ni kan se hur två hav möts. På Nordjylland finns även den danska öknen – Rubjerg Knude – som är ett praktexemplar på naturens mångsidighet.

Hyr en av våra sommarstugor på Nordjylland och upplev några av Danmarks bästa stränder, en hel mängd spännande museer och nordens bästa nöjespark – Fårup Sommerland.

Lär mer om de fyra nordjylländska destinationerna där vi erbjuder uthyrning av sommarhus.

Uthyrning av sommarhus på Vestjylland

Den hårda västanvinden och Nordsjöns vilda vågor är kända över hela Danmark. Vi erbjuder uthyrning av sommarstugor längs med hela Jyllands västkust, alldeles inpå stranden.

Om ni hyr ett sommarhus på Vestjylland finns det massor av aktiviteter och sevärdheter att uppleva. Västanvinden är perfekt för att utöva vattensport, såsom olika sorters surfing, till exempel kitesurfing.

Våra sommarstugeområden på Vestjylland ligger i den härliga och vackra, vindpinade naturen.

Utforska områden där ni kan hyra sommarstuga på Vestjylland.

Uthyrning av sommarhus på Østjylland

När ni hyr ett stort sommarhus på Østjylland har ni nära till både storstäder och storslagen natur. Det pulserande stadslivet i Århus, som har allt man behöver, ligger endast en kort biltur bort.

Naturen här bjuder på allt från skog till slätter och från sjöar till kust, strand och hav. Kör till Djursland på semestern och besök den vackra hamnstaden Ebeltoft, där man specialiserat sig på bland annat glaskonst och läckra fiskrätter.

På VillaVilla.se erbjuder vi uthyrning av sommarstugor på fem platser på Østjylland. Vi har samlat alla våra härliga och vackra områden, så att du lätt kan få en överblick över destinationerna.

Hyr sommarstuga vid Limfjorden

Limfjorden har många pärlor, och när ni hyr ett sommarhus vid Limfjorden kommer ni att ha nära till dem allihop. Besök Thy Nationalpark eller ta en segeltur på fjorden längs med sand och strand.

Ni kan också dyka ner under havsytan och se skeppsvrak, stenrev och mycket mer. En semester vid Limfjorden bjuder på upplevelser för både barn och vuxna.

Limfjordsområdet är verkligen värt ett besök. Lär mer om områden där vi hyr ut sommarstugor.

Uthyrning av semesterhus på Sydjylland, eller Sønderjylland

Hyr vackra sommarstugor på härliga Sydjylland. Här hittar ni en mängd spännande upplevelser och imponerande dansk natur. De två öarna i Vadehavet, Fanø och Rømø, bjuder på en natur utöver det vanliga och är perfekta för barnfamiljer då det finns flera barnvänliga stränder.

Ni kan även besöka hamnstaden Esbjerg, som med sin historia som fiskeby verkligen är värd ett besök.

Vill ni läsa mer om var vi erbjuder sommarstugor till uthyrning på Sydjylland?

Sommarstugor på Fyn och Langeland

Man säger ofta att Fyn är fin, och det ligger något i det. Fyn har massor av spännande sevärdheter – inte minst H.C. Andersens hus i Odense. Men den fynska naturen är också perfekt för en avslappnande vistelse i en sommarstuga.

Med sina långa, barnvänliga stränder och sitt vackra, platta landskap är det som gjort för långa promenader eller cykelturer i lugn och ro.

Om ni är nyfikna på i vilka områden vi erbjuder uthyrning av sommarstugor på Fyn och Langeland, så har vi samlat dem åt er.

Upplev den danska rivieran på Nordsjälland

Nordsjälland kallas för ”den danska rivieran”, och när ni hyr sommarstuga här får ni bland annat UNESCO-skyddad natur, charmiga hamnstäder och läckra stränder.

Nordsjälland, som inte ligger långt ifrån Köpenhamns många kulturella nöjen, är ett väldigt attraktivt område att åka på semester till för både stora och små.

VillaVilla.se erbjuder uthyrning av sommarhus på flera olika platser i Nordsjälland.

Semestra på Lolland, Falster och Møn

De tre öarna har varit populära semestermål i många år, och självklart hyr vi ut sommarstugor här. Öarna har en sydeuropeisk atmosfär och här har ni alla möjligheter att helt koppla bort vardagens stress.

Varför inte ta en lång promenad till Møns Klint, eller ett besök till Danmarks största träterrass i Marielyst.

Vi erbjuder sommarstugor i fem olika områden på Lolland, Falster och Møn.

Uthyrning av sommarstugor på Bornholm

Solskensön, Klippön eller Östersjöns Pärla – oavsett vad ni kallar Bornholm finns det en sak som alla är eniga om – naturen på Bornholm är helt unik och ett perfekt semestermål.

Bornholm är fullt av aktiviteter och sevärdheter för hela familjen. Missa inte de kända rundkyrkorna, ett av de många sillrökerierna eller den gamla medeltidsborgen Hammershus.

Dessutom bjuder Bornholm på många stränder. Det finns totalt 14 stränder på Bornholm, bland annat Arnager strand vid flygplatsen, och Dueodde strand, som har vacker, vit, finkornig sand.

Här kan du läsa mer om var VillaVilla.se erbjuder uthyrning av sommarstugor på Bornholm.

Uthyrning av sommarhus i Olpenitz, Tyskland

Olpenitz är ett vackert område vid Östersjön som är som bäddat för en rolig och skön semester.

Det finns många spännande aktiviteter i området, och i den närliggande staden Kappeln väntar det också spännande upplevelser för hela familjen.

Sommarstugorna i Olpenitz ligger nära Östersjöns vackra och barnvänliga badstränder.

Vill ni läsa mer om området i Tyskland?

Hyr sommarstuga på Öland

Sverige är ett underbart land att ”hemestra” i och bjuder på massor av vackra platser. En av dessa är Öland, där vi hyr ut stora och trevliga sommarstugor.

Öland har en unik natur där det finns allt från klippor till skogar och öppna landskap, och även kilometerlånga sandstränder. Åk på dagsutflykt till Ölands Djur och Nöjespark, som har både djurpark, tivoli, cirkus och äventyrsbad.

Här kan ni läsa mer om området på Öland.

Hyr ett stort sommarhus till festen

Oavsett om ni ska ha semester eller fest, så har vi rätt hus för er. I våra största hyreshus finns det plats för 30 övernattande gäster. Men det är inte det enda som är viktigt när man ställer till med fest.

Det är självklart också viktigt att alla kan sitta ner och äta tillsammans.

De stora husen har vad vi kallar för XL-kök. Det betyder att det finns två ugnar, två spisar, två kylskåp och två diskmaskiner. Ett XL-kök gör det busenkelt att laga mat till många.

Till en trevlig fest behöver man även en bar. I flera av våra sommarhus finns det bar med tillhörande kylskåp, så att man kan blanda drinkar och servera kylda drycker till gästerna.

Sommarstugor för helguthyrning

Behöver ni tillbringa en helg i lugn och ro? Från november till påsk erbjuder vi även uthyrning av sommarstugor på helgbasis. En helgvistelse är perfekt för er som behöver en paus från vardagen.

Uthyrning av sommarstugor på VillaVilla.se

Vi har arbetat hårt för att kunna kalla oss experter inom sommarhusuthyrning ända sedan starten 2003. Och nu hyr vi ut över 300 sommarstugor i Danmark, Sverige och Tyskland, och vi får hela tiden fler.

Vi är alltid redo att ge en hjälpande hand eller goda råd. När ett nytt sommarhus byggs är vi alltid med från början och därför har vi stor kunskap om vartenda hus.

Varje sommarstuga på VillaVilla.se har en personlig servicekonsult. Servicekonsulten är på plats vid ankomst och avresa och svarar på alla frågor som ni kan tänkas ha under er vistelse.

Det är ett unikt servicekoncept som försäkrar att ni får bästa tänkbara semesterupplevelse när ni hyr ett sommarhus från VillaVilla.se.

Frågor och svar om att hyra sommarhus

Vad kostar det att hyra en sommarstuga med pool?

Priset beror på husets storlek, hur länge ni önskar hyra och vilken tid på året som sommarhuset ska hyras. En helgvistelse i ett sommarhus för 14 personer kan bokas från SEK 7 283, medan en vecka i ett sommarhus för 30 personer under högsäsong kostar från SEK 65 223. Veckopriset per person under högsäsong är därför ungefär SEK 2 174.

Utöver hyrespriset tillkommer förbrukning av el, vatten och värme samt eventuell städavgift.

Hur hög är förbrukningen i ett sommarhus med pool?

Hur mycket el, vatten och värme som förbrukas beror på flera faktorer. Husets storlek, temperaturen utomhus och hur och hur ofta dessa faciliteter i sommarhuset används. Kontakta oss gärna för en uppskattning av förbrukningen för det önskade sommarhuset under en konkret period.

Vilken utrustning och vilka aktivitetsmöjligheter finns i sommarhuset?

De sommarhus som vi hyr ut erbjuder ett stort utbud av olika aktivitetsmöjligheter. Sommarhusen ligger i natursköna områden med massvis av nöjen och sevärdheter i närheten, men det finns även massor att göra i själva huset. De sommarhus som har pool bjuder på ert helt eget ”vattenland” i form av inomhuspool, bastu, bubbelpool och vattenrutschkana. Om ni föredrar fysiska aktiviteter framför avslappning så kan ni tillbringa tiden i sommarhusets stora aktivitetsrum. Här finns klassiska aktiviteter som bordtennis, bordsfotboll, dart och spelkonsoller. Sommarhusen har dessutom en övertäckt terrass med trädgårdsmöbler och grill. Här har ni utsikt över sommarhusets utomhusaktiviteter. Det kan vara gungor, sandlåda, klätterställning och studsmatta.

Är poolen uppvärmd vid ankomst?

Ja! Poolen är redo att användas direkt när ni kommer fram, eftersom poolen alltid har en temperatur på 26–29 grader.

Vilket sommarhusområde är mest populärt för att hyra sommarhus?

Danmark bjuder på många vackra sommarhusområden och oavsett om ni hyr ett vid den vilda Nordsjön, barnvänliga stränder eller på en av Danmarks många vackra öar, kan ni hitta en fantastisk sommarstuga som uppfyller era önskemål. Dessutom hyr vi ut sommarhus i den nordtyska byn Olpenitz nära Kappeln och på vackra svenska Öland.

Hur många personer ryms i sommarhuset?

Vi erbjuder sommarhus i många olika storlekar och typer. De minsta sommarhusen rymmer 12 övernattande gäster, medan de största sommarhusen har plats för hela 30 personer. Är ni fler än 30 kan ni hyra två sommarhus bredvid varandra.