Semesterhus med pool i Virksund

Utforska vårt underbara utbud av semesterhus med pool i Virksund här. Stugorna har alla bekvämligheter du kan drömma om.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 1 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Hyra stugor med pool Virksund

Virksund på Jylland är en liten stad belägen vid Hjarbæk Fjords utmynning till Limfjorden. Från Virksund är det 20 kilometer till Skive och 34 kilometer till Hobro, där det finns goda shoppingmöjligheter.

Här finns gott om möjligheter till långa promenader utmed fjorden längs fina och bra markerade vandringsleder. Om du har cykeln med dig väntar spännande naturupplevelser med mycket att se längs vägen.

Virksund har en gammal, mysig hamnmiljö med ett Harbor Inn, cafeteria och Marina. I hamnen reparerar man båtar, och det finns gott om faciliteter för segelfantaster. På en resa till hamnen kan du bli underhållen av att se sälar leka och jaga sill – eller bara njuta av stämningen och atmosfären.

Stranden vid Virksund är en vacker strand som också är barnvänlig då den är långgrund. Dessutom är vattnet nästan alltid klart och rent och botten består av sand och småsten. Här finns också möjlighet att vindsurfa, oavsett nivå.Den fina och barnvänliga sandstranden vid Lovns Bredning surrar av liv under heta sommardagar.

Naturen kring Virksund är mycket varierad. Ta till exempel en tur till det skyddade naturområdet Ulbjerg Klint, som ligger direkt utanför Virksund. Om du är mer intresserad av promenader i skogen, ska du istället bege dig till Kvindskarp Skov och uppleva den fantastiska naturen.

Virksund

Virksund Havn

Attraktioner när Virksund

I Ørslev Kloster, som ligger i Kvindskarp Skov, visas en liten utställning om klostrets historia.

Nära Virksund hittar du både Mønsted Kalkgruber och Daugbjerg Kalkgruber, som båda bjuder på en intressant och pedagogisk upplevelse, oavsett ålder.  

Jesperhus Blomsterpark ligger bara cirka 45 minuters bilresa bort och är också värd ett besök.