Jesperhus Feriepark

Jesperhus Feriepark är en utmärkt familjedestination om ni vill ha upplevelser för hela familjen. Njut av över en halv miljon blommor som har planterats under våren och sommaren, och låt barnen leka i ett av parkens lekland.  

En park full av blommor

Jesperhus Feriepark slår upp dörrarna maj, och redan då möts ni av en mängd blommor i många färger. Blommorna står i skott och några har redan slagit ut. En av vårens vackraste syner är de 100 000 tulpanerna som redan i början av maj har slagit ut.

Under sommaren kan gästerna njuta av över en halv miljon sommarblommor, och vill du ha inspiration till er egen trädgård kan Jesperhus Feriepark vara svaret. I Jesperhus Feriepark kan ni nämligen besöka Eventyrhaven och Inspirationshaven, vilka är parkens perennavdelningar.

Vad du kan uppleva i Jesperhus Holiday Park

Jesperhus Blomstpark
Tog i Jesperhus Blomsterpark

En lek för de minsta

Tröttnar de små på att titta på blommor finns de massor av aktiviteter de kan sysselsätta sig med. Parken har ett lekområde med olika aktiviteter, som ponnyridning, småbåtar och karuseller. Semesterparken har även ett lekområde inomhus, Hugoland, som passar särskilt bra till de allra minsta. Barnen kan bland annat utforska Ritas rävlya, Dellekajs stuga eller leka i den stora sandlådan. I semesterparkens målarstuga kan de mer kreativa själarna roa sig.

I Jesperhus Feriepark finns nu också Zik og Zaks Abeland. Här kan barnen göra sig av med energi i klättertornen eller i Hugos verkstad. För de minsta finns ett lekområde med bra insyn, så att föräldrarna kan koppla av under tiden barnen leker.

Barnvänligt zoo och djungelstig

Inte nog med att parken har blommor och lekplatser. Här finns även en 3 000 m² stor djurpark. Här går djuren fritt omkring och ni kan stöta på apor, fåglar och kräldjur. Alla djuren är fredliga och ofarliga.

Skicka ut barnen längs djungelstigen för att utforska djurparken. I parken finns en djungelstig som tar er genom de olika delarna av djurparken, men akta er så ni inte trillar i vattnet.

4D-biograf

Missa inte heller parkens egen 4D-biograf, där ni får använda alla era sinnen. Ni kan välja mellan tre olika filmer: ”The Son of Bigfoot”, ”The Good, the bad and a horse” och ”Birds of a feather”. Alla filmerna har danskt tal.

Hugo Show Jesperhus Blomsterpark
Djur i Jesperhus Blomsterpark

Jesperhus Feriepark ligger här

Legindvej 30

7900 Nykøbing Mors