Sommarstuga Södra Jylland & Sydjylland

Besök Sydjylland med ett fantastiskt semesterhus med allt du önskar. Hitta din nästa semesterbostad nedan.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 62 semesterbostäder som matchar din sökning.

Charmiga hyra stugor vid Sydjylland

Fantastiska sommarstugor med pool på Rømø, Fanø och Als

I Sydjylland finns det många trevliga semesterställen. Vi erbjuder sommarstugor vid fyra av dem, nämligen Fanø og Rømø vid västkusten samt Kegnæs och Købingsmark vid Nordborg på Als.

Njut av ölivet på Fanø och Rømø

På Fanø og Rømø kan man njuta av ölivet till fullo och det är härifrån även lätt att åka runt och se samt uppleva Sydjyllands många sevärdheter och attraktioner.

Landskapet kring Fanø och Rømø är i hög grad präglat av Vadehavet, en naturupplevelse som utgörs av en av de viktigaste våtmarkerna i världen. Här finns också ett rikt djurliv och en fantastisk utsikt över de horisontella sumpmarkerna. Det är heller inte långt från naturupplevelsen till roliga upplevelser i LEGOLAND, safariturer i Givskud Zoo eller till historiska minnesmärken som Jellingestenene.

Sydjylland

Fanø

Sommarstugor på Als

På Als är det inte långt till de många sevärdheterna och fantastiska naturområdena i Sønderjylland. Här finns flera bra och barnvänliga sandstränder med möjlighet för surfing vid sydkusten.

Det är också lätt att ta sig en tur över den tyska gränsen. Från Als når du den trevliga tyska staden Flensborg eller gränshandeln i Kruså under endast 40-50 minuters bilfärd.