Sommarstugor med gott om plats för alla vid Hasmark strand

Besök Hasmark strand på nästa semester och upplev den nordfynska idyllen i ett av våra lyxhus med plats för hela familjen eller vännerna

Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 4 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Stora sommarstugor att hyra vid natursköna Hasmark strand

Hasmark strand är en strand och stad på Nordfyn, cirka 30 minuters bilresa från Odense. Det här härliga området präglas av mysig atmosfär och härliga familjestunder. Dessutom erbjuder det mycket vacker natur som kan upplevas från cykel eller till fots.

Hasmark strand är en sandstrand och en av Nordfyns populäraste stränder. Det har sina anledningar. Stranden har fått utmärkelsen Blå Flagg varje år sedan 2012. Det beror på att den har goda miljö-, service- och säkerhetsstandarder. Vi har många sommarstugor vid Hasmark strand som erbjuder den perfekta miljön för en familjesemester eller -helg.

Vill du se vårt stora utbud av lyxhus på andra ställen på Fyn? Upptäck våra lyxiga sommarstugor på Fyn och öar.

Boegnse Marina Nordfyn
Stranden ved Bogense Marina. © Mitch Wiesinger / Visit Denmarks Mediacenter

Roliga upplevelser för alla åldrar vid Hasmark strand

I och runt Hasmark strand finns det massor av roliga aktiviteter för hela familjen. Stranden i sig är en garanterad hit när sommaren kommer. Under vintern passar den dessutom för ett dopp eller tre för alla vinterbadare.

Det är upplagt för en fantastisk tid med hela familjen här. Ni kan till exempel testa massa roliga aktiviteter som alla kan njuta av.

Topp tre attraktioner nära Hasmark strand

Hasmark Grill & Minigolf

Här kan både magar och skrattmuskler tillfredsställas. Kul att veta: Minigolfbanorna här är bland de längsta i Danmark. Hungriga efter spelet? Då kan ni njuta av en glass, hamburgare eller både och.

Blå Flagg-aktiviteter

Ni kan delta i roliga strandaktiviteter och utforska den vackra stranden med naturguider.

Tur med häst och vagn på Enebærodde

Sydost om Hasmark ligger halvön Enebærodde. Den vackra halvön och havsutsikten kan upplevas på en tur med häst och vagn. Här väntar några mysiga timmar där kvalitetstid med familjen är högsta prioritet.

Aktiv semester på cykel eller till fots

Det finns inget bättre än att röra på kroppen tillsammans med dem man tycker om. Vid Hasmark strand finns det gott om möjligheter att göra precis det. Här finns det massor av cykelvägar, som du också kan utnyttja till fots om du hellre vill det.

Ni behöver dock inte ta med era cyklar på semestern. Det finns nämligen att hyra på First Camp Hasmark Strand.
Det finns en rutt för alla smaker och önskemål – oavsett hur långt ni vill cykla eller gå.

Två cykel- eller vandringsleder vid Hasmark strand

Hasmark-rutten

Den här fantastiska rutten tar dig genom flera av Nordfyns småstäder, där du kan upptäcka kommunens förflutna från vikingatiden. Här kan du fördjupa dig i det förgångna längs Kattegatt och Odensefjorden. Rutten är 25 kilometer lång med mycket flack terräng.

Rutt längs Odensefjorden

Fyn är en otroligt vacker ö, och utsikten från ön är något alldeles extra. Den kan du njuta av längs denna rutt, som sträcker sig mellan Odensefjorden, Odense hamn och Hasmark strand. Terrängen på den här leden är mer varierad, vilket innebär att man får mycket motion på de 25 kilometrarna.

Cykeltur på Nordfyn
Cykeltur på Nordfyn. © Daniel Villadsen / VisitDenmark's Media Center
Bad vid stranden i Falsled
Bad vid stranden i Falsled. © Daniel Villadsen

Sommarstugor på Fyn

Vi har sommarstugor på flera platser på Fyn: Hasmark strand, Skåstrup strand, Tårup strand, Bagenkop, Lohals och Faaborg. Alla hus har pool och andra aktiviteter i det tillhörande aktivitetsrummet, som brukar vara en garanterad hit bland barnen. Husen har också bubbelpool och/eller bastu, vilket i sin tur särskilt de vuxna brukar uppskatta. Våra hus erbjuder något för alla smaker. Här finns det plats för total avkoppling eller en familjetävling i biljard, bordtennis eller dart.

Fyn erbjuder massor av möjligheter för en rolig och aktiv semester med hela familjen. Om ni bokar en sommarstuga vid Hasmark strand har ni även chansen att besöka Fyns huvudstad Odense, som bara ligger en halvtimmes bilresa därifrån. I Odense kan ni uppleva många spännande turistattraktioner och ett mysigt stadsliv.

Uthyrning av sommarstugor vid Hasmark strand

Att hyra en sommarstuga med alla man tycker om är det bästa vi vet. Att göra detta vid Hasmark strand är inget undantag. På VillaVilla hyr vi ut över 400 olika sommarstugor i Danmark, Tyskland och Sverige. De finns i olika storlekar och med olika aktiviteter, så att ni kan hitta precis den sommarstuga som passar era behov. Vill ni tillbringa semestern vid Hasmark strand? Här hittar ni den perfekta sommarstugan i detta härliga område.