Semester i en stuga på Hostrup Strand

Njut av din nästa semester i ett fantastiskt semesterhus på Hostrup Strand. När du bokar ett semesterhus genom VillaVilla får du ett semesterhus av högsta kvalitet. Flera av våra semesterhus har en pool och ett spa.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 11 semesterbostäder som matchar din sökning.

Semestra i en trevlig sommarstuga i Hostrup Strand

Vid Sallings sydkust i Limfjorden ligger det härliga sommarstugeområdet Hostrup Strand, med utsikt över Venø bukt.

I både Limhe och Lem finns matbutiker och i Skive, ungefär två mil österut, finns flera shoppingmöjligheter, restauranger och kaféer.

Området kring Hostrup Strand präglas av vacker och orörd natur samt ett landskap som är perfekt för friska vandringsturer i vackra omgivningar. Här finns gravhögar, utsiktsplatser, stora sjöar, områden med ljung och ett ovanligt rikt fågelliv. Detta gäller framförallt området kring Spøttrup Sø, där man om man har tur kan få se uttrar, eftersom deras förutsättningar är bra här.

Området har en vacker och barnvänlig badstrand med grunt, klart vatten och blå flagg. Längs med Limfjordens kuster finns det bryggor på ett flertal platser, så de badsugna kan springa ut och hoppa i det blå. Vid Ejsingholm strand, endast sex kilometer från Hostrup Strand, finns ett surfcenter med bra förutsättningar för surfing.

Hostrup Strand

Fantastisk hyra stuga för en fisketur vid Limfjorden

Området kring Hostrup Strand har goda möjligheter för fiske, bland annat finns här olika fiskeparker, Sønder Lem å och själva Limfjorden.

På utflykt i området

Om du vill åka på utflykt under semestern bjuder området på flera olika möjligheter. Du kan besöka Daugbjerg Kalkgruber där du kan utforska de långa underjordiska gångarna och lyssna till berättelsen om Jens Langkniv, kallad Jyllands Robin Hood. Daugbjerg Kalkgruber är också hem för tusentals fladdermöss.

Gör också ett stopp vid det gamla och välbevarade medeltida slottet Spøttrup Borg, och upplev medeltiden under den årliga Bispens Marked. 

Jesperhus Blomsterpark är en mycket spektakulär park. Njut av sommarparken som är full av blommor och roliga aktiviteter.

Området kring Limfjorden har även cykelleder och golfbanor.