Mysiga stugor med bastu och spa i Saksild

Ta en underbar semester i ett semesterhus i Saksild. Här får du en rymlig stuga med gott om plats. Skapa ett unikt semesterminne här.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 5 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Hyra stugor med pool Saksild

Saksild är ett mångsidigt område med massor att bjuda på, oavsett om man gillar att slappna av eller att ha en aktiv semester.

Saksild Strand sägs vara Østjyllands bästa strand. Här finns goda möjligheter till att bada och slappna av, men stranden passar också bra för sportfiske och vindsurfing. Stranden har tilldelats danska Blå flaggan och har också utmärkt framkomlighet för rullstolsbundna. Från Saksild Strand kan man se till Samsø och Tunø.

I den trevliga lilla byn kan man handla livsmedel och hela sommaren igenom kan man delta i arrangemang såsom hamn- och byfester.

Om man vågar sig lite längre bort kan man besöka handelsstaden Odder, bara 6 kilometer från Saksild. Här finns det kulturella sevärdheter, många ställen att handla på och det anordnas dessutom torgdagar. Vid Odder hittar man också en 18-håls golfbana. I Vejlskoven söder om Odder finns flera uppmärkta vandringsrutter. Ta med matsäck och njut av en fin vandringstur i den östjyska naturen.

En cykeltur i det natursköna området vid Saksild rekommenderas också, men helst med växlad cykel eftersom det finns många backar att ta sig an. Om man hellre vill ha kulturella upplevelser erbjuder området dessutom många kyrkor, herrgårdar, gravhögar, minnesstenar och lämningar från vikingatiden.

Ett besök vid den gamla herrgården vid Moesgaard, Moesgaard museum, är en intressant upplevelse för hela familjen.

Aarhus och alla de möjligheter som staden erbjuder når man på cirka 30 minuter.

Badestrand ved Saksild -- lej sommerhus ved Saksild STrand