Hyr ett stort, familjevänligt semesterhus på Als

Behöver du plats för hela familjen när du åker till ett semesterhus på Als? Utforska vårt utbud av de lyxigaste semesterbostäderna på Als.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 6 semesterbostäder som matchar din sökning.

Hyra stugor på Nordals

Købingsmark ligger på den 320 km2 stora ön Als, som har fast broförbindelse med den historiska staden Sønderborg med butiker och trevliga matställen. Ca 5 km från Nordborg ligger Købingsmark, det nordligaste semesterområdet på Als, som passar särskilt bra för familjesemestrar.

Stränderna vid Nordals ligger vid Lilla Bält där det är fina förhållanden för vindsurfing längs kusten. Den längsta och bästa stranden på Als ligger vid Købingsmark som med sin långgrunda strandlinje är särskilt barnvänlig. Als är en naturskön ö med 165 km kustremsa, stora skogsområden och sjöar med ett rikt fågelliv.  

Vid Nordborg finns det goda möjligheter för att fiska, spela golf och en unik upplevelse väntar i Universe Science Park med 5D-simulator och segway-bana. Du når den tyska gränsen på en timmes bilkörning och det passar bra för en dagstur.

När ni hyr en sommarstuga genom VillaVilla.se finns det möjlighet att få 20 % rabatt på entrén till Universe Science Park i Nordborg. Om du vill använda den här rabatten behöver du bara köpa biljetterna online före besöket. Rabattkoden är ”LH-” följt av bokningsnumret. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter.

De historiska minnesmärkena på Als som Dybbøl Mølle och slotten i Gråsten, Sønderborg, Augustenborg och Nordborg är absolut också värda ett besök.