Sommarstugor i Olpenitz

Besök den fantastiska nordtyska semesterbyn Olpenitz, som kommer att ge dig och din familj många underbara semesterminnen.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 33 semesterbostäder som matchar din sökning.

Stora hyra stugor i Olpenitz 

Stora sommarhus på semesteranläggning Olpenitz vid Kappeln i Nordtyskland.

Den nybyggda semesteranläggningen Olpenitz skapar den bästa grunden för en rolig och mysig semester. Semesterbyn ligger i den tyska kommunen Kappeln i Sydslesvig och vid Östersjöns vackra badstränder.

Området i Olpenitz är under utveckling och kommer att bli Nordeuropas största semester- och segelbåtsanläggning med sina många spännande aktiviteter, matställen och en småbåtshamn (området är ännu under konstruktion). Bara 10 km från Olpenitz ligger den mysiga tyska staden Kappeln. Här finner ni diverse sevärdheter bland annat väderkvarnen ”Amanda”, hamnmuséet, småbåtshamnen, ortens rådhus och St. Nicolai-kyrkan. I Kappeln kan man också shoppa i spännande butiker eller avnjuta en god måltid i någon av stadens många restauranger. Från hamnen kan man segla på utflykt till Slesvig och Schleimünde. Varje torsdag hålls en marknad på ”Deekelsen-Platz”, och sista söndagen varje månad har de en fiskmarknad vid hamnen.

Olpenitz är beläget just vid inloppet till fjorden, Schlei, som idag är ett känt område för segelsportare. Fjorden Schlei är omkring 42 km lång och har sin ände vid staden Slesvig. Området kring Schlei är en naturpark och präglas av ett blandat naturlandskap med bland annat små vattendrag, odlad mark, små skogsområden, tjusiga stränder, små, mysiga vikar, branta stup vid kusten med mera.

Olpenitz