Hyr en semesterbostad vid Udsholt Strand

Hitta det perfekta fritidshuset i Udsholt Strand här på VillaVilla. Du får härliga stugor med gott om sovplatser och en pool.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 6 semesterbostäder som matchar din sökning.

Uthyrning av stora semestre i vackra Udsholt Strand

Uthyrning av sommarstugor i Udsholt Strand

På Nordsjällands kust, längst ut vid Kattegatts böljande vågor, ligger området Udsholt Strand väster om Gilleleje. Udsholt Strand passar bra för er som vill koppla av på stranden, bada emellan och se solen gå ner över horisonten, samtidigt som ni gärna vill åka på en utflykt eller två under er semester.

Udsholt Strand ligger i ett vackert naturlandskap där vit sandstrand möter gröna kullar med ljung. Udsholt Strand ligger granne med naturskyddsområdet Heatherhill, där de gröna kullarna står i kontrast till sommarhusområdena runtomkring. I naturområdet finns många vackra fjärilsarter, som ni kan se under sommaren.

Udsholt Strand

Fåborg Havn

Sevärdheter och attraktioner vid Udsholt Strand

Förutom att skapa ramarna för en perfekt dansk sommarsemester finns det goda möjligheter för sportfiske längs kusten. Nordsjälland har många put and take-sjöar, som Dronningmølle Fiskesø, där man kan fiska öring.

En annan trevlig aktivitet i Udsholt Strand är de många loppmarknaderna i närheten. Har man tålamod finns det många bra platser att göra kap och köpa roliga sommarminnen.

På Nordsjälland finns även många vackra slott. Från Udsholt Strand kan ni besöka Frederiksborg Slot, som liknar ett riktigt prinsesslott med sina många vackra torn och sin slottsträdgård. Det går även att besöka Kronborg Slot i Helsingör, som är känt från