Stora och familjevänliga sommarstugor nära Jægerspris Bugt

Ta med hela familjen till din sommarstuga nära Jægerspris. Här får du stora stugor med gott om utrymme och underhållning.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 2 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Åk på stugsemester i Jægerspris

Jægerspris är en mindre landsby i Frederikssunds kommun på Nordsjälland. Det är ett semesterområde som präglas av natur och vackra omgivningar. Åker man på semester i området kring Jægerspris kan man njuta av vacker dansk natur med stora skogar, böljande kullar och vatten åt nästan alla håll. Roskilde Fjord och Isefjord omringar byn och markerade leder finns i området, om det låter lockande. Den vackra naturen kan även avnjutas på en cykeltur i det backiga landskapet längs Fjordstien, som är en 275 km lång vandrings- och cykelled. Dagarna i det blå kan avslutas med ett dopp i barnvänliga Isefjord. Om ni gillar naturupplevelser passar Jægerspris utmärkt för er nästa sommarsemester.

Jægerspris

Attraktioner och sevärdheter nära Jægerspris

Förutom vacker natur finns det många historiska sevärdheter inte långt från Jægerspris. Här kan ni utforska allt från stenålderns många gravhögar till det vackra Jægerspris slott och den tillhörande slottsparken, där ni kan utforska kung Fredrik VII:s gamla slott. Härifrån kan man nå Köpenhamn på endast en timme. Där går dagarna snabbt med besök på Tivoli, Planetarium eller den kända shoppinggatan Strøget.

Vill ni inte åka en timme för att shoppa eller äta kan ni istället åka i tio minuter till Frederikssund. Det är en liten handelsstad med butiker, större shoppingmöjligheter och bra restauranger. Det finns alltså gott om utflyktsmöjligheter om man kan slita sig från den vackra naturen i Jægerspris.