Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Demo bild Demo bild
Region / Sydjylland / Rømø / Antal 599

Sommarstuga nr. 599 Rømø, Sydjylland

Rømø omges av många vackra stränder, vilket gör ön till ett riktigt semesterparadis. Att kombinera ett semesterparadis med ett VillaVilla-hus... Läs mer

16 Personer

3 Badrum

6 Sovrum

4 x säng på sovloft

Husdjur är inte tillåtna

225 Yta

1502 Tomtstorlek

2023 Byggår

Hyrespris från/vecka

22 907,00 kr

Inkl. städning

  När vill du åka? Boka
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning

  Faciliteter

  Inomhusfaciliteter

  Biljard
  Bordtennis
  Fotbollsspel
  Internet
  Pool
  Dart
  Bar
  Kakelugn

  Utomhusfaciliteter

  Grill och trädgårdsmöbler
  Trampolin
  Basketkorg
  Fotbollsmål
  Sauna
  Utomhusspa
  Multibane
  Utomhusdusch

  Koncept

  Husdjur ej tillåtna
  Rökning ej tillåten
  Ej tillgängligt för ungdomsgrupper

  Här är sommarstugan

  Avstånd till

  350 m till stranden

  150 m till shopping

  400 m till restaurang

  4800 m till golf

  Modernt VillaVilla-hus från 2023 med plats för 16 personer på Rømø

  Rømø omges av många vackra stränder, vilket gör ön till ett riktigt semesterparadis. Att kombinera ett semesterparadis med ett VillaVilla-hus skapar förutsättningar för den perfekta semestern.
  Detta härliga sommarhus erbjuder underhållning i toppklass, och har plats för en stor familj eller en grupp på 16 vänner.

  Poolen är redo att slänga sig i vid ankomsten, eftersom den värms upp i förväg. Endast er egen fantasi sätter gränserna för vad ni kan leka i poolen. Här kan ni tillbringa många timmar. Behöver ni lite frisk luft kan ni ta badet till stranden istället, som inte ligger långt från huset.

  Om poolen eller stranden inte räcker till kan ni anordna en fullskalig olympiad med de många aktiviteterna i aktivitetsrummet. VillaVilla-huset har spel som biljard, bordsfotboll, bordtennis och dart. Efter eller mellan turneringarna kan ni ta en förfriskning i baren.

  De vuxna, eller mindre tävlingsinriktade, kan koppla av i sofforna i köket/allrummet, där de kan titta på film, spela kort- eller brädspel eller läsa en bra bok. Under den kalla delen av året kan ni njuta av husets vedspis. Ni kan även koppla av i utomhusbastun eller -bubbelpoolen.

  Matlagningen sker i det stora köket, där det finns en stor mängd utrustning som kan användas för matlagningen. Ni kan också laga maten på terrassens grill. Maten kan ni äta vid det långa matbordet inomhus eller ute på terrassen. När ni har smält maten kan ni hoppa på studsmattan, spela fotboll eller basket eller leka i multiarenan utanför.

  VillaVilla-huset har plats för 16 personer. Det finns sex sovrum, och ni får slåss om de fyra sista sovplatserna på loftet. Förmodligen vinner barnen den kampen. Sommarhuset har tre badrum.

  Alla sommarhus på Rømø har tillgång till ett stort gemensamt lekområde och multiarena utomhus. Här kan barn och de med barnasinnet kvar tillbringa semesterdagarna med att leka i det stora piratskeppet, gunga, åka rutschbana och klättra i klätterställningen. Den grästäckta multiarenan kan användas till fotboll, basket, fottennis, volleyboll och badminton. Vid lekområdet finns också bord och bänkar där de vuxna och övriga åskådare kan mysa och koppla av.

  Från sommarhuset är det endast 350 meter till vattnet på Rømøs östkust. Vill ni bada finns det goda möjligheter till det på Rømøs västkust, och sommarhuset ligger endast fyra kilometer från Lakolk strand.

  Observera att de bilder som visas är demobilder eftersom huset är under konstruktion, så det färdiga hus kan avige fra demobilder. Planlösning är korrekt. Området kommer att vara färdigbyggt till slutet på 2023.

  Inventarier

  • Kylskåp
  • Frys
  • Diskmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffemaskin
  • Vattenkokare
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dammsugare
  • Barnsäng (utan madrass)
  • Barnstol

  Sevärdheter i närheten

  Klicka för att läsa mer om områden och stugor i närheten.

  Se alla sevärdheter i området
  Virtuel reality forlystelse i Universe
  Universe
  Universe är en upplevelsepark där du kan lära dig mycket om teknikens och vetenskapens värld. Naturens krafter åskådliggörs för dig...

  Udsigt over havet ved Hanstholm
  Rømø Lege- og Labyrintpark
  Masser af udendørs sjov i Rømø Lege- og Labyrintpark. Hvis du skal på ferie på Rømø, er en tur til...

  Marked på vikingecenteret
  Ribe VikingeCenter
  Upplev den rekonstruerade vikingastaden Ripa när du besöker Ribe Viking Center. Ta en promenad i den animerade staden, prata med...

  Pressefoto Destination Sydvestjylland
  Ribe Domkirke
  Medborgartornet på katedralen är idag Ribes största turistattraktion. Tornet reser sig 52 meter upp i luften och när du har...

  Bussen til Vadehavet
  Nationalpark Vadehavet
  Utforska Vadehavet - ett av världens största tidvattenområden och en del av UNESCO:s världsarv. Två gånger om dagen växlar området...

  Kommandørgården på Rømø
  Kommandørgården tager jer med på en rejse tilbage i tiden til det farlige liv som hvalfanger på Rømø sidst i...

  Koldinghus Slott
  Koldinghus
  Koldinghus slott är det sista befintliga kungliga slottet på Jylland. Men det har haft fler uppgifter än så. Slottet fungerade...

  Hyrespris från/vecka
  22 907,00 kr
  Inkl. städning
  Boka Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning