Semester i stuga vid Tårup Strand

Besök Tårup Strand och skapa nya semesterupplevelser med ett fantastiskt semesterhus på Tårup Strand. Semestern börjar här.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 1 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Semester i trevlig hyra stuga vid Tårup Strand

Uthyrning av sommarhus vid Tårup Strand på östra Fyn

På Fyns östkust ligger Tårup Strand, tio kilometer från Nyborg och med utsikt över Stora Bält och bron som sammanbinder Fyn och Själland. Sommarhusområdet ligger i gröna naturområden och det är inte långt till stranden, som dessutom har blå flagg. Stranden är mycket barnvänlig med grunt och lugnt vatten, och för lite djupare vatten kan man hoppa i från bryggan.

Naturen kring Tårup Strand gömmer den ovanliga klockgrodan. De finns framför allt kring Klokkesøen och på varma vårddagar, precis innan sommaren börjar, kan man höra deras vackra kväkningar när de går genom skogen mot vattnet.

Den vackra naturen passar bra för långa vandringsturer. Det finns markerade vandringsstigar i området kring Tårup Strand. Ni kan även hoppa upp på cykeln och cykla längs den lokala cykelvägen nr 50, där ni åker förbi en herrgård efter en annan och många av östra Fyns slott. I slottsträdgårdarna kan ni njuta av er medhavda lunch och ge lårmusklerna en välbehövd paus.

Tårup Strand

Aktiviteter och sevärdheter på östra Fyn

Området kring Tårup Strand passar bra för sportfiskare. I Kongshøj Å finns det goda möjligheter att få napp. Dessutom passar sträckan mellan Tårup Strand och Kajbjerg Skov utmärkt för att fiska från kusten eller på havet.

Egeskov Slot är ett populärt utflyktsmål på Fyn. Slottet har en av Danmarks vackraste trädgårdar, där ni kan gå på promenader, leka i skogen och se om ni kan hitta vägen genom några av labyrinterna i trädgården. 

Endast 45 minuter bort ligger Odense, där många sevärdheter väntar på er. Besök de exotiska djuren på Odense Zoo, lär er mer om Danmarks järnvägshistoria genom de interaktiva utställningarna på Danmarks Jernbanemuseum eller besök den gamla stadsdelen där H.C. Andersens barndomshem ligger.