Hyra stugor med pool vid Ahl Strand

Se våra fantastiska fritidshus på Ahl Strand – här får du lyxiga fritidshus med plats och pool!
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Vi hittade 2 semesterbostäder som matchar din sökning.

Alternativa matcher

Uthyrning av trevliga sommarhus i Ahl Strand

Sydväst om Ebeltoft ligger sommarstugeområdet Ahl Strand. Området är särskilt populärt bland barnfamiljer, eftersom det ligger i närheten av flera nöjesparker och sevärdheter som roar de små, men även för att stranden här är mycket barnvänlig. Det lugna och långgrunda vattnet gör att barnen kan leka, bygga sandslott och plaska i vattenbrynet medan föräldrarna kopplar av i solen.

Naturen kring Ahl Strand är varierande och bjuder både på skog och vackra gräsklädda strandängar. Stränderna har ett rikt fågelliv, så det finns goda chanser att få se vadare och gravänder på jakt efter ormar eller musslor. Ni kan även cykla genom de vackra ek-, tall- och bokskogarna samt de små hedarna.

Ahl Strand

Ebeltoft, Djursland

Sevärdheter och attraktioner vid Ahl Strand

Gillar du kite- och vindsurfing bör Ahl Strand stå med på din reslista. Vattnet vid Ahl Strand passar bra för kitesurfing och du kan se segel på vattnet och åskådare på stranden året runt. Det finns även möjlighet att vindsurfa om man ger sig ut på djupare vatten.

Ahl Strand ligger sydväst om Ebeltoft, och om ni bokar in en semester här ska ni inte missa att besöka den gamla handelsstaden. Här kan ni promenera runt på de idylliska små gatorna, se fregatten Jylland och besöka en av de många lokala restaurangerna.

Djursland är fullt av spännande sevärdheter. Upptäck de arkeologiska utställningarna på Moesgaard Museum, tillbringa eftermiddagen på Skandinavisk Dyrepark, besök den fantastiska nationalparken Mols Bjerge eller åk på en dagsutflykt till Århus, där ni kan besöka Den Gamle By, ARoS kunstmuseum och mycket mer.