Djurs Sommerland

Djurs Sommerland lockar tusentals glada besökare varje år. Om du hyr ett av våra härliga sommarhus nära Djurs Summerland bor du nära de många åkattraktionerna, men samtidigt mitt bland några av Danmarks vackraste naturlandskap med gott om möjligheter till avkoppling och aktiviteter. Det finns något att se fram emot för hela familjen!

Djurs Sommerland – Nordens största sommarland

Med över 60 åkattraktioner för både små och stora barn, 8 temaområden, Danmarks största berg- och dalbanor och ett jättestort vattenland, är det inte konstigt att Djurs Summerland har röstats fram till Nordens bästa sommarland fyra år i rad.

Här kan familjer tillbringa många timmar tillsammans och det finns något för alla åldersgrupper. Du kan utforska de olika kontinenterna, susa fram i berg- och dalbanorna, koppla av i ett av parkens grönområden eller äta dig mätt i en av de roliga temarestaurangerna. Bor du i ett sommarhus i närheten finns det många möjligheter att besöka Djurs Sommerland flera gånger på en vecka.

"Tigeren" i Djurs Sommerland
© Djurs Sommerland
Coaster i Djurs Sommerland
© Djurs Sommerland

Djurs Sommerland är inte (bara) för barn

Gillar du fart och häftiga åkattraktioner? Testa till exempel Juvelen som tar dig genom snäva kurvor och djupa raviner i den mexikanska djungeln. Eller hur skulle det vara med en resa nerför Colorado River, som tar dig förbi tre forsande vattenfall. Sen finns alltid Thors Hammer, som tar dig med på ett halsbrytande vikingatåg i full fart.

Djurs Sommerland är verkligen inte bara för de mindre barnen. Här finns tillräckligt med attraktioner både för större barn och för vuxna med farten i blodet!

Nyhet! Ny berg- och dalbana i Djurs Sommerland

DrageKongen är namnet på den nyaste berg- och dalbanan i Djurs Sommerland och den är minst lika skrämmande som namnet antyder. DrageKongen är Europas snabbaste och längsta Family Suspended Coaster. Med en längd på hela 825 meter och en topphastighet på 85 km/h garanterar DrageKongen att det suger i magen.

Har du ännu inte testat DrageKongen? Då har du ytterligare en anledning till att snart besöka Djurs Sommerland igen. 

Djurs Sommerlands öppettider

Ett besök på Djurs Sommerland är roligast om det är öppet. Här hittar du de aktuella öppettiderna för Djurs Sommerland.

"Piratfisken" i Djurs Sommerland
© Djurs Sommerland
För de små i Djurs Sommerland
© Djurs Sommerland

Vill du hyra ett fantastisk sommarhus i närheten av Djurs Sommerland?

Bor du i ett härligt sommarhus i närheten av Djurs Sommerland finns det garanterat tillräckligt med aktiviteter för att underhålla hela familjen under minst en vecka. Låter det intressant? Här kan du se de hyra stugor med pool som du har möjlighet att hyra på Östjylland.

"Juvelen" i Djurs Sommerland
© Djurs Sommerland