Bo i ett stort fritidshus på Egsmark Strand

Egsmark Strand erbjuder många underbara semesterminnen för hela familjen. Hitta ditt perfekta semesterhus på Egsmark Strand här.
Vart vill du åka?
När vill du åka?
Personer
Prisintervall
Faciliteter
Fler filter

Tyvärr hittade vi inga resultat som motsvarar din sökning.

Vänligen vänta medan systemet söker efter alternativ.
Alternativa matcher

Egsmark Strand

Strax norr om Ebeltoft ligger Egsmark Strand i natursköna och lugna omgivningar. Det är inte långt till Ebeltofts 700 år gamla centrum, den barnvänliga stranden i Ebeltoft Vig och till naturskyddsområdet Mols Bjerge. Det finns många cykel- och vandringsleder omkring Egsmark Strand, som tar dig runt i den varierade naturen som bjuder på både grönskande och kuperade områden. Över stranden vajar den blå flaggan, eftersom det långgrunda och lugna vattnet gör att stranden passar utmärkt för barnfamiljer. 

Du kan tydligt se att Egsmark Strand en gång i tiden var ett fiskesamhälle. Flera av de gamla fiskebodarna finns bevarade och kan besökas än idag. Dessutom finns det flera områden som passar bra för fiske, både för sport- och fritidsfiskare.

Egsmark Strand

Egsmark Strand - sommerhusudlejning ved Egsmark på Djursland

Sevärdheter och attraktioner nära Egsmark Strand

Djursland är ett av Danmarks populäraste semesterområden och här finns många roliga aktiviteter och sevärdheter att besöka. Det finns gott om familjevänliga sevärdheter, som alla familjens medlemmar kan roa sig med.

Djurs Sommerland, Ree Park och Skandinavisk Dyrepark är populära utflyktsmål. Om ni redan har varit där, eller vill prova någonting annat, kan ni besöka världens längsta träskepp, fregatten Jylland, i Ebeltofts hamn. Ni kan dessutom besöka Hjortsvang Museum, där ni får uppleva livet på landet och lära er mer om hur det har förändrats under de senaste 200 åren. 

Saknar ni livet i storstaden kan ni besöka Århus och se en utställning på ARoS, gå på en promenad i Den Gamle By eller roa er med Tivoli Frihedens många åkattraktioner.