Den praktfulla poolstugan nr 577 med plats för 18 personer ligger i Nordjylland
Sommarstuga 577 är inredd med en smakfull poolavdelning som har vattenrutschbana, ett stort inbyggt spapad och bastu
Njut av spabadets värme i lyxstuga nr 577 i Nordjylland
Den härliga poolen i lyxstuga nr 577 för 18 personer
Njut av bastuvärmen i lyxstuga nr 577 för 18 personer
Lyxstuga nr 577 erbjuder bland annat ett härligt spabad
Förutom de många timmar som du kan tillbringa i stugans poolavdelning erbjuder lyxstuga 577 även biljard, bordtennis och dart
Sommarstuga 577 är utrustad med egen bar
Lyxstuga 577 för 18 personer har ett stort aktivitetsrum med bl.a. biljard och dart
Aktivitetsrum i lyxstuga nr 577 med 7 sovrum och plats för 18 personer.
Soffhörnan i lyxstuga 577 i Nordjylland.
I soffhörnan i lyxstuga 577 i Nordjylland kan ni spela brädspel eller titta på film tillsammans.
När ni besöker lyxhus nr 577 kan ni mysa tillsammans i sofforna.
Det stora ljusa vardagsrummet i lyxstuga nr 577 för 18.
Lyxstuga nr 577 har ett fantastiskt vardagsrum.
Köket i lyxstuga nr 577 är utrustat så att ni kan laga mat till 18 personer.
Köket i lyxstuga nr 577 är generöst inrett.
Välinrett kök i lyxstuga nr 577 i Nordjylland.
Ett av de 7 utmärkta sovrummen i lyxstuga nr 577 i Nordjylland.
Några av de 18 sovplatserna finns på loftet i lyxstuga nr 577
Ett av badrummen i lyxstuga nr 577
Ett duschrum finns i lyxstuga nr 577 för 18 personer.
Lyxstuga nr 577 har en härlig terrass med sköna trädgårdsmöbler för 18 personer.
Njut av en grillkväll på terrassen i lyxstuga nr 577 i Nordjylland
Det finns bubbelpool och 7 sovrum i lyxstuga nr 577.
Njut av bubbelpoolen i lyxstuga nr 577 i Nordjylland.
Till den trevliga sommarstugan nr 577 i Nordjylland erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t.ex. lektorn och gungor
Stranden i närheten av lyxhus 577.
Region / Nordjylland / Ålbæk / Antal 577

Sommarstuga nr. 577 Ålbæk, Nordjylland

Väntar på utvärderingar

På norra Jylland, närmare bestämt i semesterparadiset Ålbæk, ligger detta fina sommarhus med plats för 18 personer. Med ett kort... Läs mer

18 Personer

3 Badrum

7 Sovrum

4 x säng på sovloft

Husdjur är tillåtna

255 Yta

1788 Tomtstorlek

2023 Byggår

Hyrespris/helg från

14 782,00 kr

Inkl. städning

  När vill du åka? Boka
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning

  Faciliteter

  Inomhusfaciliteter

  Biljard
  Sauna
  Bordtennis
  Spelkonsol
  Fotbollsspel
  Internet
  XL-kök
  Pool
  Spabad
  Dart
  Bar
  Kakelugn

  Utomhusfaciliteter

  Lektorn
  Grill och trädgårdsmöbler
  Gungor och sandlåda
  Trampolin
  Utomhusspa
  Uttag till elbil

  Koncept

  Husdjur tillåtna (2 husdjur)
  Rökning ej tillåten
  EnergiSmart
  Ej tillgängligt för ungdomsgrupper

  Här är sommarstugan

  Avstånd till

  350 m till stranden

  1000 m till shopping

  1500 m till restaurang

  7000 m till golf

  På norra Jylland, närmare bestämt i semesterparadiset Ålbæk, ligger detta fina sommarhus med plats för 18 personer. Med ett kort avstånd till strand och badmöjligheter i Kattegatt, samt en biltur på bara 20 minuter från Skagen, är det svårt att hitta ett bättre läge för er semester. Trots att närområdet är i toppklass kommer ni att tillbringa mycket tid i sommarhuset, både inomhus och utomhus. Här finns nämligen trevliga faciliteter och roliga aktiviteter där ni kan slåss om förstaplatsen. Ni kan även bada både under sommar och vinter. I huset finns en uppvärmd inomhuspool, där ni kan bada oavsett tid, väder och vind. I bubbelbadet och i den varma bastun kan ni njuta av en lugn stund. Här finns aktiviteter för både badglada och livsnjutare som vill koppla av. Badmöjligheterna tar aldrig slut! Med utgång från poolrummet ligger nämligen sommarhusets bubbelpool utomhus, som ligger i hörnet av terrassen. Här kan ni koppla av under bar himmel, även under kalla vinterdagar. Efter timmar i badet kan ni fortsätta att ha roligt i sommarhusets aktivitetsrum. Här kan ni tävla i bordtennis, biljard, bordsfotboll och dart. Åskådarna kan sätta sig i baren eller se på en film på tv:n. Man blir snabbt sugen efter bad, aktiviteter och skratt, och då är köket/allrummet rätt plats. Köket/allrummet har ett välinrett kök, där det finns gott om plats att tillaga stora familjemiddagar. Måltiderna kan ni avnjuta vid det långa matbordet, och sedan kan ni slå er ned i rummets soffgrupp för att se en bra film. Sommarhuset har sju sovrum fördelat i två ändar av huset. På loftet finns ytterligare fyra sovplatser, där barnen kommer tycka om att sova. Det finns sammanlagt tre badrum. Det kan vara riktigt härligt att njuta av den danska solen ute på lyxhusets terrass, där ni även kan grilla under ljumma sommarkvällar. I trädgården kan barnen leka i sandlådan, hoppa på studsmattan, leka i lektornet eller gunga.

  På norra Jylland, närmare bestämt i semesterparadiset Ålbæk, ligger detta fina sommarhus med plats för 18 personer. Med ett kort avstånd till strand och badmöjligheter i Kattegatt, samt en biltur på bara 20 minuter från Skagen, är det svårt att hitta ett bättre läge för er semester.

  Trots att närområdet är i toppklass kommer ni att tillbringa mycket tid i sommarhuset, både inomhus och utomhus. Här finns nämligen trevliga faciliteter och roliga aktiviteter där ni kan slåss om förstaplatsen.

  Ni kan även bada både under sommar och vinter. I huset finns en uppvärmd inomhuspool, där ni kan bada oavsett tid, väder och vind. I bubbelbadet och i den varma bastun kan ni njuta av en lugn stund. Här finns aktiviteter för både badglada och livsnjutare som vill koppla av.

  Badmöjligheterna tar aldrig slut! Med utgång från poolrummet ligger nämligen sommarhusets bubbelpool utomhus, som ligger i hörnet av terrassen. Här kan ni koppla av under bar himmel, även under kalla vinterdagar.

  Efter timmar i badet kan ni fortsätta att ha roligt i sommarhusets aktivitetsrum. Här kan ni tävla i bordtennis, biljard, bordsfotboll och dart. Åskådarna kan sätta sig i baren eller se på en film på tv:n.

  Man blir snabbt sugen efter bad, aktiviteter och skratt, och då är köket/allrummet rätt plats. Köket/allrummet har ett välinrett kök, där det finns gott om plats att tillaga stora familjemiddagar. Måltiderna kan ni avnjuta vid det långa matbordet, och sedan kan ni slå er ned i rummets soffgrupp för att se en bra film.

  Sommarhuset har sju sovrum fördelat i två ändar av huset. På loftet finns ytterligare fyra sovplatser, där barnen kommer tycka om att sova. Det finns sammanlagt tre badrum.

  Det kan vara riktigt härligt att njuta av den danska solen ute på lyxhusets terrass, där ni även kan grilla under ljumma sommarkvällar. I trädgården kan barnen leka i sandlådan, hoppa på studsmattan, leka i lektornet eller gunga.

  Inventarier

  • Kylskåp
  • Frys
  • Diskmaskin
  • Mikrovågsugn
  • Kaffemaskin
  • Vattenkokare
  • Tvättmaskin
  • Torktumlare
  • Dammsugare
  • Barnsäng (utan madrass)
  • Barnstol

  Vanliga frågor om denna typ av semesterhus

  Hur avräknas förbrukningen av el, vatten och värme?

  Förbrukningen beräknas baserat på avläsning av mätare vid ankomst/avresa. Du kan se det gällande förbrukningspriset för din vistelse med den hyresgästinloggning som du får när du bokat ett sommarhus.

  Om du behöver ett prisförslag på vistelsen innan du bokar sommarhuset är vårt bokningsteam alltid redo att hjälpa dig. Om du vet hur stort sommarhus du vill hyra, när och hur många gäster ni blir kan vi ge ett prisförslag för er förbrukning.

  Det ska kännas tryggt att hyra ett sommarhus från VillaVilla. Över 90 % av VillaVillas sommarhus är utrustade med värmepump från Vølund, som levererar ungefär 3,5–5 gånger mer värmeenergi som den använder i elenergi. Det innebär att du inte får samma prisökning om elpriserna stiger, jämfört med en vistelse i ett sommarhus med t.ex. element. I husen med luft-vattenvärmepumpar och jordvärme ingår priset för värme dessutom i elavräkningen.

  Måste jag ta med egna handdukar och sängkläder?

  Det är möjligt att köpa paket med sängkläder och två handdukar (en stor och en liten) för 135 DKK per styck. Alternativt kan du ta med egna.

  Måste jag ta med egen ved till kakelugnen?

  Ja, du måste ta med ved till kakelugnen, men det går ofta att köpa lokalt i små mängder. (Observera att inte alla hus har en kakelugn, se husbeskrivningen).

  Måste jag ta med egna spel till PlayStation?

  Ja. Du måste ta med dina egna PlayStation-spel.

  Finns det barnsäng och barnstol?

  Ja. Det finns alltid minst en barnsäng och en barnstol i våra hus. Observera att du måste ta med madrass till barnsängarna.

  Finns det täcken och kuddar i sommarhuset?

  Ja. Det finns alltid täcken och kuddar för det antal personer som huset tillåter. Du måste dock ta med egna täcken och kuddar till barnsängarna.

  Är poolen varm vid ankomsten?

  Ja. Poolen är alltid uppvärmd till 26–29 grader och är redo att användas vid ankomst.

  Sevärdheter i närheten

  Klicka för att läsa mer om områden och stugor i närheten.

  Se alla sevärdheter i området
  Vendsyssel Historiske Museum
  Vendsyssel Historiske Museum
  På Vendsyssel historiska museum kan du lära dig mer om flera perioder i historien. Upplev en köpmansbutik från 50-talet, leksaker...

  Skagens Museum
  Skagens Museum
  Skagens Museum består egentligen av tre olika museer, vilket absolut inte förtar antalet spännande utställningar och visningar. Utställningarna behandlar framför...

  Vandreklitten Råbjerg Mile ved Skagen
  Råbjerg Mile
  Nära motorväg 40, knappt 20 minuters bilresa från Skagen, kan du beskåda Råbjerg Mile under en vandringstur. Men den här...

  Nordsøen Oceanarium
  Dyk under ytan och upplev en helt annan livsvärld när du besöker North Sea Oceanarium. I Nordeuropas största akvarium kan...

  Kystmuseet Bangsbo
  Kystmuseet Bangsbo
  Utställningarna i Bangsbo Museum är lika varierande som livet runt herrgården har varit under tidens gång. Oavsett om du är...

  FarmFun Dyreparken i Ålbæk
  FarmFun
  På FarmFun zoo är djuren extra vänliga. Det är inte ovanligt att gästerna belönar dem med en liten godbit. Oavsett...

  Eagleworld
  Eagleworld
  Ta med familjen till Eagleworld! Roliga upplevelser är det bästa och mest effektiva sättet att lära sig på. Alla som...

  Den tilsandede kirke i Skagen
  Den Tilsandede Kirke
  På 1700-talet måste Skagens gamla kyrka överges på grund av igensandning. Mittskeppet revs och användes som byggnadsmaterial för bostadshus, men...

  Hyrespris/helg från
  14 782,00 kr
  Inkl. städning
  Din beställning är först bindande när vi har bekräftat din bokning